x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB - CSM Poli Iaşi 1-1. Un nou pas greșit pentru echipa lui Dică

FCSB - CSM Poli Iaşi 1-1. Un nou pas greșit pentru echipa lui Dică

10 Aug 2017   •   00:08
FCSB - CSM Poli Iaşi 1-1. Un nou pas greșit pentru echipa lui Dică
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

FCSB a terminat la egalitate cu CSM Poli Iaşi, scor 1-1 (0-1), miercuri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I de fotbal.

Oaspeţii au deschis scorul prin capverdianul Luis Carlos Almada Soares ''Platini'' (9), la o eroare a lui Mihai Bălaşa, iar FCSB a egalat după pauză, prin francezul Eddy Harlem Gnohere (56 - penalty), după un henţ comis în propriul careu de Tiago Almeida.

La FCSB a debutat în acest meci extrema Cătălin Golofca, care a fost titular la doar două zile de la transferul său de la FC Botoşani.

Roş-albaştrii şi-au creat numeroase ocazii de gol, însă portarul croat Ivan Kelava a fost de-a aproape de neînvins.

Florin Tănase a reluat slab din faţa porţii (11), Alibec a tras pe lângă poartă (12), Kelava a respins mingea trimisă cu capul de Bălaşa, iar apoi şi şutul lui Alibec (20), Golofca a tras un şut peste poartă din careu (25), iar apoi a greşit preluarea în situaţie de finalizare (37). Tot el a tras peste poartă de la 20 de metri (61). Kelava a fost providenţial la şutul lui Alibec (75), la mingea expediată de Daniel Benzar (80), la şutul lui Dennis Man (83) şi la reluarea lui Gnohere din doar câţiva metri (89).

FCSB trebuia să primească un penalty în min. 36, când Florin Tănase a fost agăţat în careu de Andrei Sin. Vicecampionii au mai cerut penalty în min. 79, când şutul lui Momcilovic a fost respins de Andu Moisi cu mâna.

De partea cealaltă, Sin a scăpat singur spre poarta lui Florin Niţă (47), dar a fost ajuns de Gabi Enache şi deposedat în ultimul moment. Chelaru a tras periculos, dar mingea s-a dus pe lângă poartă (69), Cioinac a reluat din voleu (78), de la 7 metri, peste poartă, iar Danu Spătaru a ratat cea mai mare ocazie a ieşenilor, singur cu portarul Niţă (86).

La meci au asistat 5.038 spectatori.

FCSB rămâne neînvinsă după cinci etape şi ocupă locul secund în clasament pentru moment.

Vicecampioana a remizat (1-1) în ultimele două partide de acasă, cu CSU Craiova şi CSM Poli Iaşi.

FCSB - CSM Poli Iaşi 1-1 (0-1), "Arena Naţională" - Bucureşti
Au marcat: Eddy Harlem Gnohere (56 - penalty), respectiv Luis Carlos Almada Soares ''Platini'' (9).
Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Vlad Bârleanu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea)
Observatori: Adrian Vidan (Bucureşti) - CCA, Marian Ivan (Braşov) - LPF
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: fcsb