x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fotbal: Bogdan Vătăjelu este din nou jucătorul Universităţii Craiova

Fotbal: Bogdan Vătăjelu este din nou jucătorul Universităţii Craiova

26 Iun 2019   •   22:15
Fotbal: Bogdan Vătăjelu este din nou jucătorul Universităţii Craiova
Sursa foto: Foto: frf.ro

Fotbalistul Bogdan Vătăjelu a revenit la Universitatea Craiova, cu care a semnat un contract pe patru ani, cu opţiune de prelungire pentru încă unul, informează site-ul clubului ce a încheiat pe locul 4 ultima ediţie a Ligii I.

"Fost căpitan al echipei noastre, idol al tribunelor, peste 100 de meciuri în tricoul alb-albastru, 8 goluri şi 7 pase decisive", este prezentat fundaşul stânga, în vârstă de 26 de ani, pe site-ul Craiovei.

Vătăjelu a efectuat vizita medicală în capitală, iar după aceea a sosit în cantonamentul echipei din Neustift im Stubaital (Austria). El se antrenează normal alături de colegii săi în stagiul de pregătire şi va avea tricoul cu numărul 5.

După ce a plecat de la Universitatea în 2017, Vătăjelu a evoluat la Sparta Praga (39 de meciuri, un gol şi 11 pase decisive) şi FK Jablonec (14 meciuri, două goluri şi o pasă decisivă). El are şase selecţii şi trei goluri pentru naţionala Under-17 şi patru selecţii la Under-19. Pentru naţionala mare a României a debutat într-un meci amical cu Bulgaria, pe 7 februarie 2015.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: vatajelu universitatea craiova