x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali atacă dur 3 jucători: "Erau «morți», nu aveau ce căuta în teren!"

Gigi Becali atacă dur 3 jucători: "Erau «morți», nu aveau ce căuta în teren!"

18 Noi 2017   •   06:32
Gigi Becali atacă dur 3 jucători: "Erau «morți», nu aveau ce căuta în teren!"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Gigi Becali a fost foarte supărat după CSM Poli Iaşi - FCSB, scor 1-0, din etapa a 18-a. Finanțatorul FCSB a desființat trei dintre jucătorii echipei. Acesta a anunţat că se va băga peste Dică la echipă şi că îi va cere acestuia să facă schimbări încă din minutul 20.

Gigi Becali a vorbit şi despre greşeala făcută de Bogdan Planic care a dus la golul înscris de CSM Politehnica Iaşi şi recunoaşte că şi-ar fi dorit ca Nicolae Dică să-l fi titularizat pe Andrei Vlad, în meciul din Copou. 

"Jocul e bun când câștigi meciul. Jocul e bun când e mingea numai la tine. Dică a felicitat jucătorii, dar eu nu pot face asta. Dacă facem o analiză, vedem că banda stângă a fost moartă. Momcilovici a fost din alt film. Partea dreaptă, unde a fost Teixeira, a fost moartă. A pierdut toate baloanele. Dică a greșit că l-a pus pe Nedelcu să joace după ce a venit de la echipa națională.

Nu ai cum să câștigi un meci dacă joci cu 3 jucători în afara jocului. Trebuia să-l scoată pe Teixeira și să-l bage pe Man, iar pe Ovidiu Popescu în locul lui Nedelcu. De acum încolo o să-i cer antrenorului să facă două schimbări la pauză. Trebuie scoși afară, adversarii l-au batjocorit pe Marko (n.r. Momcilovici). Am să-i spun că vreau schimbări în minutul 20. Dacă nu văd, o să mă impun eu. Ce, acum ne e rușine să scoatem jucătorii din teren?! Doar un tâmpit ar felicita jucătorii după o înfrângere. Trebuie să spui adevărul la televizor când vezi că Momcilovici și Teixeira pierd toate baloanele", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

×
Subiecte în articol: gigi becali fcsb