x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali crede că Liga 1 ar trebui reluată: Nu avem nicio scuză

Gigi Becali crede că Liga 1 ar trebui reluată: Nu avem nicio scuză

06 Apr 2020   •   17:28
Gigi Becali crede că Liga 1 ar trebui reluată: Nu avem nicio scuză

Gigi Becali consideră că partidele din Liga 1 ar trebui reluate, finanţatorul FCSB fiind de părere că pandemia de coronavirus nu este atât de gravă în România. În opinia lui Becali, cluburile din România ar avea doar de câştigat dacă Liga 1 ar fi reluată.

Gigi Becali este de părere că Liga 1 ar trebui să fie reluată pentru că, în România, pandemia de coronavirus nu face la fel de multe victime ca în alte ţări.

Becali este de părere că echipele ar avea numai de câştigat, primind şi bani din partea televiziunilor.

„E clar că se vor juca, că ai văzut UEFA ce zice. Dacă nu joci toate şi nu termini campionatul pe teren, s-ar putea să nu te bag deloc în cupele europene. Noi nu avem nicio scuză să nu le jucăm. Pentru că la noi, ce? Mor câte 2, 3 pe zi. Sunt 150 de bolnavi care se duc în spital, au câte o gripă, puţină temperatură, se fac bine. E adevărat că autorităţile au făcut bine cu asta, cu urgenţa, dar ne-au lăsat mai relaxaţi, mai mult să-i sperie pe oameni. La noi lucrează lumea. De ce să nu termini campionatul la noi? E floare la ureche să le jucăm şi luăm şi banii de la televiziuni”, spune Gigi Becali, la ProX.

Mediafax

×
Subiecte în articol: gigi becali