x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Meciul FC Voluntari - FCSB, amânat pentru o dată ulterioară

Meciul FC Voluntari - FCSB, amânat pentru o dată ulterioară

30 Noi 2019   •   22:57
Meciul FC Voluntari - FCSB, amânat pentru o dată ulterioară

Meciul dintre FC Voluntari şi FCSB, programat sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul ''Anghel Iordănescu'' din Voluntari, în etapa a 18-a a Ligii I de fotbal, a fost amânată pentru o dată ulterioară, din cauza terenului impracticabil, a anunţat LPF.

''Având în vedere condiţiile meteorologice care au împiedicat disputarea jocului FC Voluntari - Fotbal Club FCSB, precum şi faptul că ambele echipe urmează a disputa jocurile din etapa intermediară de marţi, 03.12.2019, Liga Profesionistă de Fotbal, în calitate de organizator al competiţiei, a adoptat în temeiul art. 12.1 din ROAF decizia de a reprograma meciul de azi la o dată ulterioară, ce va fi stabilită împreună cu partenerul media şi cele două cluburi'', se arată în comunicatul LPF.

În primă instanţă, arbitrul George Rădulescu (Bucureşti) a constatat că terenul este îmbibat cu apă din cauza ploii insistente, iar mingea nu sare, cum stipulează regulamentul, şi a decis amânarea cu o oră a loviturii de start.

Arbitrul a ieşit din nou pe gazon, după o oră şi a testat din nou suprafaţa de joc, după care a decis că meciul nu se poate disputa. Partida a fost amânată pentru o dată care va fi stabilită ulterior.AGERPRES

×