x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mircea Sandu: Comunicatul Asociaţiei de Fotbal din Argentina m-a băgat în ceaţă!

Mircea Sandu: Comunicatul Asociaţiei de Fotbal din Argentina m-a băgat în ceaţă!

26 Iul 2011   •   08:15
Mircea Sandu: Comunicatul Asociaţiei de Fotbal din Argentina m-a băgat în ceaţă!

Presedintele FRF a declarat, intr-o conferinta de presa, ca se va adresa FIFA daca amicalul Romania-Argentina nu se va mai disputa si va cere despagubiri. "M-am adresat presedintelelui Federatiei, pana acum nu am primit nimic oficial. Nu este normal ca o federatie care se respecta sa nu comunice nimic partenerului", a spus Mircea Sandu.

Cele mai importante declaratii ale presedintelui FRF:

- Incep prin a va spune ca acest contract are clauze speciale care sa cuprinda in primul rand mai multe vedete, printre care Mesi, Higuain si Tevez.

- Costurile meciului sunt de 1.300.000 de dolari. Doua din cele trei rate au fost deja platite, una la 12 ianuarie si cealalta la 1 aprilie. Mai ne costa 200.000 de euro biletele de avion si inca 50.000 de euro costul cazarii in Romania

- Ma voi adresa FIFA daca acest meci nu se va mai disputa, vom cere si despagubiri dar nu ma intereseaza acest lucru.

- M-am adresat presedintelelui Federatiei, pana acum nu am primit nimic oficial. Nu este normal ca o federatie care se respecta sa nu comunice nimic partenerului.

- In momentul de fata m-a adresat presedeintelui Federatiei Portigaliei pentru un amical in vederea inaugurarii noului stadion si daca nu accepta, National Arena va fi ianugurat cu Franta, pe 6 septembrie.

- Biletele cumparate de suporteri pentru meciul cu Argentina vor fi valabile la meciul cu Franta, din preliminariile EURO 2012.

- "Ma vad pus in situatia de a va atrage atentia ca o intreaga natiune este capacitata asupra meciului cu Argentina. Daca veti refuza data oficiala FIFA, ne vedem pusi in situatia de a ne adresa FIFA si de a cere daune substantiale pentru acest abuz. Suporterii romani asteapta un raspuns pozitiv", i-a scris Sandu presedintelui AFA.

- Un astfel de meci se poate anula doar in cazuri de calamitate sau de razboi. E inadmisibil ce au facut argentinienii, dar nu cred ca va fi anulat, nici 50% nu sunt sigur ca acest meci este anulat. Comunicatul lor m-a bagat in ceata.

Asociatia de Fotbal din Argentina (AFA) a anuntat, luni seara, pe site-ul oficial, ca a decis suspendarea meciului amical cu Romania, programat la 10 august, la Bucuresti, dupa demiterea selectionerului Sergio Batista.

"Dupa o discutie telefonica intre Sergio Batista si presedintele AFA, Julio Grondona, Batista a lasat la latitudinea Comitetului Executiv decizia privind activitatea sa la conducerea echipei nationale. Astfel, Comisia Nationala de Selectie a decis rezilierea contractului lui Sergio Batista si suspendarea meciului amical cu Romania, din luna august", a anuntat AFA, pe site-ul oficial.

×