x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Neagoe: "Aşa circ nu am văzut în viaţa mea!"

Neagoe: "Aşa circ nu am văzut în viaţa mea!"

12 Ian 2011   •   12:48
Neagoe: "Aşa circ nu am văzut în viaţa mea!"
Sursa foto: /Intact Images
146172-0-135277-neagoe.jpg

Secundul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, nu înţelege decizia conducerii clubului de a suspenda din funcţie întreaga conducere tehnică.

"Aşa circ nu am văzut în viaţa mea. Măcar să spună ceva, să ne dea afară. Asta e ultima, auzi domne, suspendat! De unde ne-ai suspendat mă?! Din câte ştiu, Victor Piţurcă este managerul general al clubului, auzi suspendat! Mititelu zice că îl cert la televizor. Păi m-a mai dat o dată afară, dar în direct la televizor?! După şase luni nu primise nimeni nici un ban. Când am fost dat afară, ce, m-a plătit?! Tot la Comisii am ajuns. Atunci am zis să nu vorbesc, că e numele clubului în joc. E un circ ieftin. E păcat de toţi suporterii, de toată lumea care iubeşte Universitatea Craiova", a spus Neagoe după ce nu a fost lăsat să intre în cantonament.

"În staful echipei sunt foşti jucători ai Universităţii Craiova care şi-au rupt picioarele pentru echipa asta, jucători care au făcut performanţe, care au câştigat cupe. Nu vedeţi că nu mai putem intra nici în cantonament? Din Craiova nu mă poate da afară. Probabil că sunt de mai mult timp în Craiova decât el. Am jucat nouă ani la echipa asta. Nu am fost nici Maradona şi nici Hagi, dar nouă ani am lucrat, nu am stat. Pe deasupra am şi un campionat şi două Cupe, iar pe echipa asta am ajutat-o puţin, atât cât am putut", a adăugat tehnicianul.

Întrebat de ce la reunire au fost prezenţi doar nouă jucători, Neagoe a răspuns: "Probabil că ceilalţi au fost anunţaţi în dimineaţa asta. Am înţeles că s-au transmis nişte mesaje, că aşa se procedează mai nou".

×