x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Olăroiu: "Nu vin la Steaua, în Ghencea nu antrenorul e problema"

Olăroiu: "Nu vin la Steaua, în Ghencea nu antrenorul e problema"

07 Mar 2011   •   12:58
Olăroiu: "Nu vin la Steaua, în Ghencea nu antrenorul e problema"
Sursa foto: /Intact Images

155124-1431-336743-olaroiu.jpgPomenit la fiecare schimbare de antrenor din Ghencea drept principala ţintă pentru viitorul tehnician, Cosmin Olăroiu a refuzat încă o dată postul propus de Gigi Becali.

"Păi, nu a zis Gigi că i-am cerut mulţi bani?! Respect Steaua, dar nu vin, am motivele mele şi nu vreau să le fac publice. Nu cred că este problemă de antrenor acolo. În viitorul apropiat sigur nu vin la Steaua. Nu pot să dau soluţii pentru banca Stelei, ei ştiu ce nevoie au acolo. Becali a spus că mă dă şi la naţională, acum mă vrea şi la Steaua", a spus Olăroiu.

Gigi Becali declarase în această dimineaţă că singurul antrenor pe care şi-l doreşte pe banca tehnică după plecarea lui Marius Lăcătuş este Cosmin Olăroiu: "Din vară voi aduce un antrenor care să fie de valoare. Singurul antrenor la care mă gândesc e Olăroiu. L-am sunat şi aseară şi azi dimineaţă, dar n-a răspuns, era prea noapte şi prea dimineaţă, probabil. O să-l mai caut şi acum. Poate nu vine acum, poate vine în vară. Toate pretenţiile lui i le voi respecta numai ca să vină antrenor. Mi-aş dori din toată inima să vină. Dacă nu vine acum Olăroiu, stăm încă trei luni de zile şi aşteptăm".

×
Subiecte în articol: steaua olăroiu liga 1 fotbal intern