x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Play-off Liga 1. CFR Cluj - Astra Giurgiu 3-2. Meci cu scântei și eliminări

Play-off Liga 1. CFR Cluj - Astra Giurgiu 3-2. Meci cu scântei și eliminări

18 Mar 2017   •   06:41
Play-off Liga 1. CFR Cluj - Astra Giurgiu 3-2. Meci cu scântei și eliminări
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

CFR Cluj a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 3-2 (2-1), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a doua a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Campioana a deschis rapid scorul la Cluj-Napoca, prin Alexandru Ioniţă II (3), iar apoi a avut o bară prin Constantin Budescu (8), din lovitură liberă.

CFR şi-a revenit şi a avut un gol valabil anulat (11), marcat de Billel Omrani. Ardelenii au restabilit egalitatea în min. 15, prin Adrian Alexandru-Păun, din centrarea lui Omrani şi a intrat la pauză în avantaj, după golul înscris de Ciprian Deac, care a beneficiat de o deviere norocoasă (45+1). Billel Omrani (72) a majorat avantajul gazdelor, dar Astra a revenit pe final, a redus din diferenţă prin Cristian Săpunaru (90), iar Fabricio a avut şansa egalării în prelungiri (90+3), dar lovitura liberă executată excelent de brazilian a fost deturnată în corner de portarul Mihai Mincă.

CFR Cluj a avut un penalty în min. 76, dar Liviu Antal, introdus pe teren zece minute mai devreme, a tras modest şi portarul Plamen Iliev a apărat.

Portarul titular al Astrei, Silviu Lung jr, a primit o minge în faţă şutată de Bille Omrani, după fluierul arbitrului (19). Lung nu a mai putut continua, a fost înlocuit şi transportat cu ambulanţa la spital.

În min. 44, antrenorul oaspeţilor, Marius Şumudică, a fost trimis în tribună de arbitrul Sebastian Colţescu, pentru proteste.

În urma întreruperilor, prima repriză a fost prelungită cu 8 minute.

Astra a pierdut pentru prima oară în campionat după nouă etape, în care a înregistrat opt victorii şi un egal.

CFR Cluj a câştigat şi ambele meciuri directe din sezonul regulat, cu 5-1 şi 2-1.

CFR 1907 Cluj - AFC Astra Giurgiu 3-2 (2-1), stadion "Dr. Constantin Rădulescu" - Cluj-Napoca
Au marcat: Adrian Constantin Alexandru-Păun (15), Ciprian Deac (45+1), Billel Omrani (72), respectiv Alexandru Ioniţă II (3), Cristian Săpunaru (90).
Liviu Antal (CFR) a ratat un penalty în min. 76 (a apărat Plamen Iliev).
Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); arbitri asistenţi: Ciprian Florin Danşa (Oradea), Andrei Constantinescu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Florin Mihai Marcu (Oradea)
Observatori: Laszlo Sajtos (Sibiu) - CCA, Dan Potocianu (Reşiţa) - LPF www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: astra giurgiu cfr cluj