x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Preşedintele Oţelul Galaţi, Marius Stan se retrage de la club invocând motive de sănătate

Preşedintele Oţelul Galaţi, Marius Stan se retrage de la club invocând motive de sănătate

de Mediafax    |    21 Sep 2011   •   08:53
Preşedintele Oţelul Galaţi, Marius Stan se retrage de la club invocând motive de sănătate

Managerul general al clubului Otelul Galati, Marius Stan, a declarat, miercuri, ca a intrat in concediu pe o perioada neterminata si ca atributiile sale in cadrul gruparii galatene au fost preluate de Consiliul de Administratie, condus de Ionel Bors.

"Din momentul acesta sunt in concediu de odihna si medical pe care l-am luat personal, iar conducerea ramane in mainile actionarilor. Poate ca se va ajunge pe culmi mai inalte, decat am dus eu echipa. Poate e prea mult cu fronturile pe care luptam. Decizia am luat-o mai demult pentru ca trebuie sa ma gandesc la sanatatea mea. Aveam nevoie de o pauza. Nu vreau sa comentez mai mult decat atat si nici nu am sa mai stau de vorba cu cineva. Este doar un concediu prelungit, dar Otelul nu este un capitol incheiat. Am atributii la echipa, dar mi le retrag deliberat si sper ca cei care raman sa faca mai multe decat am facut eu. Cei care manageriaza clubul au o situatie foarte buna, mai ales in conditiile in care nu a intrat inca niciun ban de la UEFA. Presedintele Consiliului de Administratie, Ionel Bors, imi va tine locul. Voi reveni din concediu, dar nu prea curand", a declarat Marius Stan la Sport Total FM.

Managerul general Marius Stan a asistat, marti seara, la partida castigata de Otelul Galati in fata echipei FC Oltchim Ramnicu Valcea, scor 3-1, in 16-imile Cupei Romaniei, iar dupa meci a plecat fara sa faca nicio declaratie.

×
Subiecte în articol: oţelul galaţi retragere marius stan