x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Primul transfer OFICIAL făcut de FCSB în acestă vară!

Primul transfer OFICIAL făcut de FCSB în acestă vară!

07 Iun 2017   •   13:56
Primul transfer OFICIAL făcut de FCSB în acestă vară!
Sursa foto: Facebook FCSB

Fundaşul stânga brazilian Junior Morais va evolua pentru FCSB în următoarele trei sezoane, a anunţat vicecampioana României la fotbal pe site-ul său oficial.

Iraneuton Sousa Morais Junior, provenit de la AFC Astra Giurgiu, va purta tricoul cu numărul 12 şi se va alătura lotului vineri, când este programată vizita medicală şi plecarea în primul cantonament al verii.

„Sunt foarte bucuros că am făcut pasul spre o echipă mare cum este Steaua (FCSB, n. red.)! Îmi doresc să fac performanţă, să fiu sănătos şi să mă bucur de fotbal alături de noii colegi!”, a declarat Junior Morais.

Junior Morais s-a născut pe 22 iulie 1986, în localitatea Sao Luis, capitala statului brazilian Maranhao. Şi-a început cariera la Sao Cristovao, de unde a fost transferat, în 2009, la echipa portugheză Freamunde. A fost transferat, doi ani mai târziu, de către AFC Astra Giurgiu, echipă cu care a câştigat Cupa României în 2014, titlul de campion în sezonul 2015-2016, precum şi 2 Supercupe ale României, în 2014 şi 2016.

×
Subiecte în articol: Junior Morais fcsb