x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reghecampf, pentru uefa.com: "Nu ştiu dacă mai putem pierde titlul"!

Reghecampf, pentru uefa.com: "Nu ştiu dacă mai putem pierde titlul"!

de Istvan Deak    |    06 Noi 2012   •   18:53
Reghecampf, pentru uefa.com: "Nu ştiu dacă mai putem pierde titlul"!
Sursa foto: DANIEL MIHAILESCU/AFP
Site-ul UEFA laudă rezultatele Stelei în campionatul intern şi în Europa
Seria de rezultate pozitive ale Stelei în campionatul intern şi în Europa a atras laude din partea site-ului oficial al UEFA. Ediţia în limba germană a uefa.com scrie, într-un articol intitulat "Steaua pe drumul spre vechea strălucire", că echipa lui Laurenţiu Reghecampf este "din nou sus, după un deceniu frustrant. Meritul este al tehnicianului român care a acumulat experienţă şi în Germania". Fundaşul Iasmin Latovlevici consideră că Steaua nu are rival în campionatul intern: "Nici o altă echipă din România nu se poate compara cu Steaua. Totul începe de la echipament până la ultimele detalii".

"În ultimii 9 ani Steaua a participat de câteva ori în faza grupelor competiţiilor europene, dar şi-a diminuat poziţia de club lider în România ultimilor 10 ani. Steliştii au obţinut doar două titluri, în 2005 şi 2006, şi o Cupă a României în 2011, prea puţin pentru un club cu pretenţii. Steaua are şanse sezonul acesta să îşi asigure titlul cu numărul 24", mai scriu jurnaliştii de la uefa.com.

CFR Cluj, exemplul pozitiv
"În ultimii ani, CFR 1907 Cluj a fost echipa numărul 1 în România, câştigând trei titluri naţionale, trei Cupe ale României şi două Supercupe. În Liga Campionilor, ardelenii au lăsat o impresie pozitivă. Dar Steaua nu are motive să se teamă, cu 23 de titluri şi 21 de cupe, supremaţia ei nu poate fi pusă în pericol. În acest sezon au deja 8 puncte avans în fruntea clasamentului, după doar 14 etape disputate".

"De obicei, Steaua îşi învinge rar adversarii la o diferenţă mai mare de un gol. Din cauza acestei eficienţe şi a preparatorului fizic german, Steaua este extrem de temută. Combinaţia dintre disciplina tactică şi pregătirea fizică a ajutat echipa din Bucureşti şi în Europa, nu întâmplător este liderul grupei. Calificarea în primăvara europeană este probabilă, o victorie în returul cu Molde ar putea clarifica deja lucrurile", consideră uefa.com.

"Sunt şi lucruri negative, dar după părerea mea, ca echipă facem totul foarte bine. Nu trebuie uitat faptul că suntem pe primul loc. Nu ştiu dacă mai putem pierde titlul, dar în fotbal e posibil orice, de aceea trebuie să am grijă ca jucătorii mei să rămână cu picioarele pe pământ şi să menţină acest standard până la finalul campionatului", a punctat Reghe pentru uefa.com.

×
Subiecte în articol: uefa steaua laurentiu reghecampf