x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Remiză albă între Viitorul și Chindia, în Liga 1. Constănțenii mai au șanse minime pentru play-off

Remiză albă între Viitorul și Chindia, în Liga 1. Constănțenii mai au șanse minime pentru play-off

17 Mar 2021   •   22:30
Remiză albă între Viitorul și Chindia, în Liga 1. Constănțenii mai au șanse minime pentru play-off
Sursa foto: pixabya.com

Viitorul Constanța și Chindia Târgoviște au remizat miercuri seara, scor 0-0, în cadrul etapei cu numărul 28 din Liga 1.

A fost un meci de uzură, cu puține faze de poartă, nici una cu adevărat periculoasă, singurele șuturi care au prins poarta fiind reținute relative ușor de cei doi portari.

Pentru ambele echipe mai exista miza play-off-ului înainte de acest meci, în consecință toate cele trei puncte erau vitale de ambele părți.

Oaspeții au avut prima ocazie în minutul 15, prin Popa, care a trimis peste poartă o centrare a lui Dumitrașcu.

Viitorului a replicat în minutul 18, când execuția lui Dussaut a fost respinsă în corner de Aioani.

Autorul probabil celui mai frumos șut al partidei i-a aparținut lui Celea, care a tras puternic din lovitură liberă, însă Cojocaru a reușit să rețină mingea șutată de fundașul Chindiei.

În repriza a doua, Dumitrașcu nu a profitat de o eroare în defensiva Viitorului, trimițând pe lângă poartă de la distanță.

Jo Santos, Dussaut și Tsoumou ar fi putut marca golul victoriei pentru Viitorul, spre finalul meciului, însă nici una din execuții nu a fost suficient de precisă.

Viitorul - Chindia s-a terminat 0-0, ceea ce face ca Viitorul să piardă aproape orice șansă de a mai prinde play-off-ul, fiind pe locul 11, cu 31 de puncte, la 6 distanță de Academica, ocupanta locului 6.

Chindia mai poate spera, cu cele 36 de puncte, fiind la un singur punct distanță de un loc de play-off, însă cu un meci mai mult jucat decât contracandidatele directe.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: liga 1