x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern S-au pus în vânzare biletele la Supercupa României dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova

S-au pus în vânzare biletele la Supercupa României dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova

02 Iul 2021   •   18:08
S-au pus în vânzare biletele la Supercupa României dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova

Campioana Ligii 1 și câștigătoarea Cupei României se întâlnesc în primul meci al noului sezon, cu trofeul Supercupei pe masă. Partida se joacă sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

Va fi primul joc de pe stadionul din București după ce acesta a găzduit patru partide de la UEFA EURO 2020, inclusiv optimea de finală Franța – Elveția.

CFR Cluj speră să cucerească a doua Supercupă a României consecutiv, în timp ce Universitatea Craiova vrea să își ia revanșa pentru înfrângerea în fața aceluiași adversar, în Supercupa din 2018, când partida s-a disputat chiar pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, la Supercupa României pot asista spectatori ocupând până la 50% din capacitatea Arenei Naționale. Au acces pe stadion următoarele categorii:

Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una din cele 3 categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul (digital sau printat).

Biletele care costă 30 RON la peluze și 60 RON la tribune pot fi achiziționate de pe site-uriel bilete.frf.ro și bilete.ro.

În apropierea datei de desfășurare a Supercupei, biletele vor putea fi achiziționate și de la casieria Arenei Naționale din bulevardul Basarabia, conform următorului orar:

9 iulie, orele 10:00 – 18:00
10 iulie, orele 12:00 – 20:00

* Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil.

* Copiii cu vârsta de 3 ani sau mai mari au nevoie de documentul medical care să le permită accesul pe stadion, conform procedurii de mai sus.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: supercupa romaniei