x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Stadionul Steaua este gata în proporţie de 80%. În Ghencea va juca doar CSA Steaua

Stadionul Steaua este gata în proporţie de 80%. În Ghencea va juca doar CSA Steaua

31 Mar 2020   •   20:53
Stadionul Steaua este gata în proporţie de 80%. În Ghencea va juca doar CSA Steaua
Sursa foto: Lucian Alecu

Stadionul Steaua este gata în proporţie de 80%, potrivit unui comunicat al Asociaţiei Steliştilor 47. Beneficiarul stadionului va fi MApN, iar acolo va juca doar CSA Steaua. Pe arena din Ghencea se vor putea antrena echipele naţionale care juca la EURO 2021 în România.

Lucrările stadionului Steaua sunt cele mai avansate, spre deosebire de construirea arenelor din Giuleşti şi de la Arcul de Triumf. Stadionul din Ghencea este gata în proporţie de 80%, iar pe site-ul Asociaţiei Steliştilor 47 scrie că pe această arena va evolua doar CSA Steaua.

Stadionul Steaua va fi gata la finalul anului 2020.

„Doar STEAUA va juca pe noul stadion din Ghencea! Construcţia Stadionului Steaua este în faza finală, în acest moment lucrările sunt gata în proporţie de 80%. La EURO 2020 (amânat pentru anul 2021), echipele naţionale care vor juca la Bucureşti îşi vor putea efectua antrenamentele aici. Spre sfârşitul anului, când el va fi gata în proporţie de 100%, Steaua îşi va disputa meciurile în noul Templu din Ghencea. Stadionul, construit din bani publici, pe terenul Ministerului Apărării, va intra, legal, în proprietatea acestuia, potrivit documentelor oficiale: "Beneficiarul stadionului Steaua – Ghencea este Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti”, se arată într-un comunicat postat pe Facebook de Asociaţia Steliştilor 47.

Stadionul se află în proprietatea publică a statului, în administrarea Ministerului Apărării Naţionale şi în folosinţa CSA Steaua Bucureşti, anunță asociația

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: stadionul steaua