x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Un alt meci din Liga 1, suspendat. Medicul echipei  FC Botoșani, confirmat cu noul coronavirus

Un alt meci din Liga 1, suspendat. Medicul echipei  FC Botoșani, confirmat cu noul coronavirus

11 Iun 2020   •   22:43
Un alt meci din Liga 1, suspendat. Medicul echipei  FC Botoșani, confirmat cu noul coronavirus

Medicul echipei FC Botoșani, Petrică Rădăuceanu, a primit, joi, rezultat pozitiv la testarea pentru coronavirus. Testarea s-a făcut miercuri, înainte ca echipa să plece spre Craiova, unde vineri ar fi urmat să aibă loc partida cu Universitatea, din Bănie. Meciul a fost suspendat.

Petrică Rădăuceanu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că era deja plecat din Botoșani când a primit rezultatul testului, iar acum așteaptă în hotel să vină echipajul de la ISU pentru a-l prelua.

„Am fost declarat pozitiv. Am făcut testul ieri dimineață (miercuri – n.r.) și am aflat azi după prânz. (...) Acum aștept, sunt la hotel, știe DSP-ul și o să vină ca să mă internez, să mă reevalueze. Semne nu am, sunt asimptomatic, numai că a ieșit rezultatul pozitiv”, a spus Rădăuceanu.

Petrică Rădăuceanu speră să nu fi dat virusul și altor persoane cu care a intrat în contact, pentru că, spune el, se poate ajunge la situații complicate, după ce o altă persoană, de această dată de la Dinamo București, a fost confirmată cu noul coronavirus.

„Vă dați seama că nu e un lucru bun, mai ales că sunt și problemele care s-au găsit și la Dinamo, săracul domnul magazioner, deci se pot amâna meciuri, apar probleme de program. (...) Nu nu am avut contact, nu am mers cu autocarul (cu echipa FC Botoșani – n.r.), am mers cu mașina mică. Sper să fie bine, să nu apară probleme. Eu m-am întâlnit, dar nu am fost cu ei în autocar, în mijlocul de transport. La masă am stat separați (...) și sper să nu fi dat la nimeni coronavirusul”, a mai spus Rădăuceanu, care este și medic la UPU Botoșani.

Partida dintre FC Botoșani și Universitatea Craiova, din Liga I, este programată să se desfășoare vineri seara. Meciul a fost deja suspendat.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: meci suspendat Liga 1