x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Un englez crescut de Liverpool, în lotul lui Dinamo. Ar putea lua şi un portar din Italia

Un englez crescut de Liverpool, în lotul lui Dinamo. Ar putea lua şi un portar din Italia

16 Ian 2019   •   15:28
Un englez crescut de Liverpool, în lotul lui Dinamo. Ar putea lua şi un portar din Italia

Fundaşul stânga englez David Jordan Mustoe a semnat un contract cu echipa de fotbal Dinamo Bucureşti, a anunţat clubul din Ştefan cel Mare pe site-ul său oficial.
Mustoe, care a evoluat ultima oară în campionatul Finlandei, la SJK Seinajoki, şi-a început cariera la academia de juniori a clubului Liverpool şi a jucat în Anglia pentru Wigan, Barnet, Morecambe, Carlisle, Bury, Wycombe, Accrington, dar a evoluat şi trei sezoane pentru belgienii de la Westerlo.
Noul jucător al echipei Dinamo, care va împlini 28 de ani pe 28 ianuarie, a debutat în tricoul alb-roşu în meciul amical cu Hajduk Split (0-2).
În 2018, Mustoe a jucat 23 de partide pentru SJK Seinajoki, 21 în campionat şi două în Cupa Finlandei.
Mustoe are în palmares Cupa Angliei, cucerită în 2013, când a făcut parte din lotul lărgit al celor de la Wigan, învingători în finala cu Manchester City (1-0).
Dinamo l-a mai transferat în această iarnă pe belgianul Reda Jaadi, iar în cantonamentul din Antalya se află şi francezul Kevin Jordan Krans.

Portarul italian Luca Mazzoni (34 ani) ar urma să semneze un contract pe un an şi jumătate cu clubul de fotbal Dinamo Bucureşti, anunţă specialistul în mercato Gianluca Di Marzio.
Mazzoni a evoluat în cea mai mare parte a carierei la Livorno, club aflat acum în partea inferioară a clasamentului ligii secunde italiene (locul 16 din 19 echipe).
În actuala ediţie de Serie B, Mazzoni a jucat 16 partide pentru Livorno, fiind unul dintre ''stâlpii echipei'', primind doar patru goluri în ultima lună.
Mazzoni a mai jucat în cariera sa la Pavia, Arezzo, Padova şi Ternana.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: dinamo liverpool