x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Universitatea Craiova - Chindia Târgovişte 1-0. Victorie norocoasă

Universitatea Craiova - Chindia Târgovişte 1-0. Victorie norocoasă

28 Iul 2019   •   20:50

Echipa de fotbal Universitatea Craiova a învins, duminică seara, cu scorul de 1-0 (0-0) formaţia Chindia Târgovişte, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii I.

Formaţia antrenată de Corneliu Papură a pus presiune pe poarta adversă încă din debutul întâlnirii, Alexandru Cicâldău (18 şi 45), Renato Kelic (32) şi Ivan Martic (36) trecând pe lângă deschiderea scorului. În prelungirile primei reprize, atacantul Universităţii Craiova, Mihai Roman II, a reuşit să marcheze cu capul din 6 metri, însă golul a fost anulat de centralul Horia Gabriel Mladinovici pe motiv de ofsaid.

În cele din urmă Mihai Roman II a reuşit să deschidă scorul. Imediat după pauză, el a trimis cu capul mingea în plasă, în urma unei centrări a lui Ivan Martic de pe partea dreaptă (minutul 46).

Universitatea Craiova a mai avut şanse de a-şi majora diferenţa pe tabelă în minutele 59 şi 77 prin acelaşi Mihai Roman II.

De partea cealaltă, nou-promovata Chindia Târgovişte a ratat ocazii prin Daniel Florea (42) şi Mihai Neicuţescu (68). Cea mai mare i-a aparţinut lui Mihai Neicuţescu în minutul 89, când mingea trimisă cu capul din 5 metri a lovit bara transversală.

Universitatea Craiova - Chindia Târgovişte 1-0 (0-0), Stadion "Ion Oblemenco" - Craiova
A marcat: Mihai Roman (minutul 46)
Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitri asistenţi: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare), Stelian Slabu (Braşov); arbitru de rezervă: Andrei Moroiţă (Ploieşti)
Observatori: Corneliu Fecioru (Bucureşti) - CCA, Viorel Ilinca (Piteşti) - LPF.
AGERPRES

×