x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international A fost amenajat locul din care se va realiza transmisia meciurilor UEFA EURO 2020 de la București

A fost amenajat locul din care se va realiza transmisia meciurilor UEFA EURO 2020 de la București

26 Mai 2021   •   10:34
A fost amenajat locul din care se va realiza transmisia meciurilor UEFA EURO 2020 de la București

Echipa de organizare a turneului a finalizat amenajarea perimetrului dedicat producției TV a evenimentului UEFA EURO 2020 la București. Uriașul complex are aproape suprafața unui teren de fotbal, se întinde pe 5024 metri pătrați și este localizat pe inelul Arenei Naționale, anunță frf.ro.

Pe durata a două săptămâni a fost ridicată o structură provizorie, care ulterior a fost dotată cu cele mai moderne tehnologii. Punctul de comandă prin care va trece semnalul jocurilor de la EURO este pregătit pentru sosirea carelor de transmisie și a întregii echipe care va realiza producția.

La fiecare din cele 11 stadioane care vor găzdui EURO 2020 va lucra pentru realizarea transmisiunilor TV un grup format din peste 200 de oameni. Partidele vor fi filmate cu cel puțin 36 de camere, în timp ce alte 8 vor acoperi evenimentele din jurul meciurilor (sosirea echipelor, conferințe, interviuri flash, accesul fanilor, survolare din elicopter etc.).

Din complexul TV va fi coordonată activitatea din toate zonele stadionului, unde se vor afla, pe lângă camerele obișnuite și 2 studiouri cu vedere spre gazon, 10 poziții de flash interviu (8 TV și două radio), 8 poziții pentru intervenții live pe marginea terenului, 10 poziții de comentariu dotate cu camere și 2 poziții de interviuri în zona VIP.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: UEFA EURO 2020