x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Albinele au oprit un meci în Panama

Albinele au oprit un meci în Panama

de Florin Gongu    |    24 Ian 2011   •   16:36
Albinele au oprit un meci în Panama
Sursa foto: /Reuters

Clipe de coşmar pentru fotbaliştii naţionalei El Salvador, duminică seara, în deplasarea de la Ciudad de Panama, în meciul cu statul Panama. Partida a contat pentru pentru Cupa Naţiunilor din America Centrală.

Primele momente de panică s-au instaurat în minutul 50, când portarul oaspeţilor a reclamat arbitrului Benigno Pineda din Honduras că nu mai poate sta în poartă din cauza unor insecte care roiesc la unul dintre vinclurile porţii. "Centralul" a verificat informaţia şi s-a convins că acolo se află nişte albine. S-a apelat la organizatori care au intervenit cu un extinctor ce a pulverizat o substanţă chimică. După circa 5 minute situaţia s-a stabilizat, astfel că meciul s-a reluat.

Nu pentru mult timp, pentru că albinele au reapărut şi, încă, în număr mai mare. Pe teren şi-a făcut apariţia omul cu extinctorul care a început să împrăştie cu respectiva soluţie inclusiv pe teren, pentru a se asigura că insectele nu mai apar. Soluţie neinspirată, deoarece mirosul înţepător i-a doborât pe toţi jucătorii de câmp, inclusiv pe arbitru. Cu chiu cu vai, meciul s-a reluat cu jucătorii având ochii roşii, arbitrul punându-i punct final în minutul 103, cu acelaşi scor cu care începuse, 0-0.

×