x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Antrenorul FC Barcelona: "Am impresia că trăiesc un coşmar"

Antrenorul FC Barcelona: "Am impresia că trăiesc un coşmar"

12 Apr 2017   •   11:56
Antrenorul FC Barcelona: "Am impresia că trăiesc un coşmar"

"Am impresia că trăiesc un coşmar", au fost primele cuvinte ale antrenorului echipei FC Barcelona, Luis Enrique, a cărui echipă a fost învinsă cu 3-0 de Juventus Torino, marţi seara, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, informează AFP. 

"Le-am oferit o primă repriză şi două goluri. Sunt responsabil sută la sută", a deplâns antrenorul echipei "blaugrana", a cărui echipă va avea dificultăţi în a recupera handicapul, miercurea viitoare pe Camp Nou. "Ne gândim la ziua de mâine, ne vom trezi şi vom încerca să înscriem patru goluri în retur", a adăugat tehnicianul spaniol.

În turul precedent, catalanii au reuşit o performanţă extraordinară, eliminând-o pe PSG cu 6-1, după ce în tur pierduse cu 0-4. 

Luis Enrique a mai făcut o paralelă înaintea meciului tur de la Paris. "Am văzut jucători care voiau să se lupte, dar au făcut aceleaşi greşeli ca în meciul de la Paris, iar asta este o mare problemă", a adăugat el. "Deocamdată, nu vreau să mă gândesc la revenire. Nu vreau să vorbesc pentru că, deocamdată, sunt foarte nervos. Dar dacă ne regăsim nivelul de joc, putem înscrie patru goluri indiferent cui", a adăugat Enrique, citează Agerpres.

Juventus a învins-o pe FC Barcelona la scor de forfait, 3-0 (2-0), marţi seara, la Torino, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. ''Bătrâna Doamnă'' a aplicat o înfrângere usturătoare Barcelonei, prin golurile marcate de Paulo Dybala (7, 22) şi Giorgio Chiellini (55). Returul se va juca în data de 19 aprilie, pe Camp Nou. 

×
Subiecte în articol: fc abrcelona juventus meci