x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Atacantul Zlatan Ibrahimovic revine la AC Milan

Atacantul Zlatan Ibrahimovic revine la AC Milan

27 Dec 2019   •   11:28
Atacantul Zlatan Ibrahimovic revine la AC Milan

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a ajuns la un acord cu echipa italiană de fotbal AC Milan şi va reveni la rossoneri pentru o perioadă de şase luni, a anunţat presa italiană.
Potrivit cotidianului ''Gazzetta Dello Sport'', scandinavul a acceptat oferta clubului lombard şi ar urma să ajungă la Milano ''în zilele următoare''.

''Părţile s-au pus de acord şi sunt în curs de a parafa înţelegerea. Suedezul revine la rossoneri'', a scris publicaţia.

Potrivit altor media, Ibrahimovic va ajunge la Milan cu un contract pe şase luni, estimat la 3 milioane de euro, cu opţiune pentru un sezon suplimentar.

Liber după despărţirea de Los Angeles Galaxy, atacantul de 38 de ani ar putea fi disponibil pentru următorul meci al echipei milaneze, pe 6 ianuarie, contra Sampdoriei.

''Ibra, care nu mai joacă de la mijlocul lunii noiembrie, va avea nevoie de două-trei săptămâni pentru a-şi regăsi o formă bună'', precizează Gazzetta.

AC Milan este în dificultate de la începutul sezonului, iar în weekend-ul trecut a suferit cea mai categorică înfrângere din ultimii 21 de ani, 0-5 Atalanta, ocupând în prezent locul 11 în Serie A.

Ibrahimovic a juca două sezoane la AC Milan, între 2010 şi 2012, marcând 42 de goluri în 61 de meciuri şi contribuind la ultimul titlu de campioană al Italiei al echipei, la finalul stagiunii 2010/2011.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fotbal