x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Barcelona este dispusă să îl vândă pe Coutinho

Barcelona este dispusă să îl vândă pe Coutinho

22 Mar 2019   •   14:13
Barcelona este dispusă să îl vândă pe Coutinho

FC Barcelona a plătit 120 milioane euro pentru transferul brazilianului Philippe Coutinho de la Liverpool în ianuarie 2018, dar acum campioana Spaniei la fotbal este dispusă să renunţe la jucătorul care nu a reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor, relatează ziarul Marca.
Cel mai scump transfer din istoria clubului catalan nu s-a integrat în mecanismul echipei antrenate de Ernesto Valverde şi nu a preluat rolul lui Andres Iniesta.
În primele patru luni ale sezonului, Coutinho, 26 ani, a jucat la nivelul preconizat, dar apoi randamentul lui a scăzut considerabil şi brazilianul pare să nu mai iasă din cercul vicios al prestaţiilor modeste.
Clubul catalan este dispus să asculte oferte pentru Coutinho, deşi transferul său făcea parte dintr-o strategie gândită pentru viitor. Barca nu va accepta oferte sub 100 milioane euro, dar în acest moment puţine sunt cluburile care îşi permit o asemenea investiţie.
Manchester United, Arsenal sau PSG sunt cluburile care au tatonat deja această pistă, iar la clubul parizian, unde Neymar are o relaţie deosebită cu Coutinho, ar putea fi cel mai interesat.
În acest sezon la Barcelona, Coutinho a disputat 41 meciuri în toate competiţiile şi a marcat nouă goluri.
Venirea din vară a olandezului Frenkie De Jong deschide uşa plecării unui alt mijlocaş. Croatul Ivan Rakitic este o opţiune pentru despărţire în vară, dar la 32 ani acesta nu va aduce la fel de mulţi bani ca brazilianul. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Philippe Coutinho fc barcelona