x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Calificare norocoasă pentru CFR Cluj în turul doi al Ligii Campionilor, cu un gol marcat în prelungiri. Urmează campioana Gibraltarului

Calificare norocoasă pentru CFR Cluj în turul doi al Ligii Campionilor, cu un gol marcat în prelungiri. Urmează campioana Gibraltarului

14 Iul 2021   •   07:03
Calificare norocoasă pentru CFR Cluj în turul doi al Ligii Campionilor, cu un gol marcat în prelungiri. Urmează campioana Gibraltarului
Sursa foto: Hepta

CFR Cluj a avut mari probleme, marți seara, în returul dublei din turul I preliminar al Champions League, în compania celor de la Borac Banja Luka. Ardelenii au s-au calificat cu mari emoții, după prelungiri, cu un gol marcat de Chipciu, în minutul 118, după ce gazdele egalaseră situația la general.

După o primă repriză, în care CFR Cluj a dominat și și-a creat mai multe ocazii, având și un gol anulat pe motiv de offside, gazdele au prins curaj în repriza secundă.

CFR Cluj a avut prima ocazie importantă a celei de a doua jumătăți, marcând un nou gol anulat din cauza unei poziții afară din joc.

Totuși, cei ce au înscris, au fost bosniacii, prin Stojan Vranjes, care a reluat excelent cu capul, din zona punctului cu var, imparabil pentru Arlauskis (1-0, min. 60).

Cei de la Borac Banja Luka și-au dublat avantajul peste doar 4 minute, Panagiotis Moraitis fiind autorul golului cu care Borac a egalat situația la general (2-0, min. 64).

Ultimele 25 de minute s-a jucat pe contre, Borac punând probleme ardelenilor, impulsionată de golurile marcate.

Bosniacii au terminat primele 90 de minute, plus cele 5 suplimentare, în careul clujenilor.

Deoarece din acest sezon nu se mai aplică regula golului marcat în deplasare, meciul a ajuns la cele două reprize de prelungiri regulamentare, în urma scorului general de 3-3.

S-a jucat într-o singură direcție în prelungiri, clujenii declanșând artileria asupra porții adverse. Ciprian Deac a șutat frumos, în minutul 95, spre vinclul porții lui Cetkovic, care a respins spectaculos în bară și apoi în corner.

După alte câteva șuturi la poartă, Camora a fost următorul care a șutat în bara porții bosniace, în a doua repriză de prelungiri.

Gazdele au cedat complet posesia, vizibil epuizate fizic, ardelenii reușind să profite de această cădere în minutul 118.

Alexandru Chipciu a primit o pasă la 25 de metri, de unde a șutat cu stângul, reușind să îl învingă pe Cetkovic, rămas spectator.

CFR Cluj s-a calificat in extremis, urmând să joace în turul următor cu echipa Lincoln, campioana Gibraltarului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cfr cluj