x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cardiff se va ocupa de achitarea primei tranşe către Nantes pentru Sala, spune antrenorul Warnock

Cardiff se va ocupa de achitarea primei tranşe către Nantes pentru Sala, spune antrenorul Warnock

21 Feb 2019   •   19:23
Cardiff se va ocupa de achitarea primei tranşe către Nantes pentru Sala, spune antrenorul Warnock

Antrenorul echipei Cardiff City, Neil Warnock, a declarat joi că oficialii clubului se vor ocupa de achitarea primei tranşe de bani către Nantes pentru Emiliano Sala, care a murit în accidentul de avion din 21 ianuarie.

"Sunt sigur că clubul va avea grijă de asta în zilele următoare, pentru că s-a cerut o prelungire a primului termen şi cred că Nantes a fost de acord", a spus Warnock, citat de Reuters.

Termenul limită până la care Cardiff City trebuie să plătească prima tranşă din taxa de transfer de 15 milioane de lire pentru Emiliano Sala a fost prelungit până miercuri, 27 februarie.

Cardiff trebuia să facă prima plată către Nantes pe 20 februarie, dar cele două grupări au ajuns la o înţelegere privind prelungirea termenului.

Săptămâna trecută, preşedintele clubului galez, Mehmet Dalman, afirma că va plăti indemnizaţia de transfer în cazul lui Sala, decedat într-un accident de avion, dacă acest lucru va fi necesar, denunţând totodată existenţa unor "anomalii" în contact.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: cardiff nantes Emiliano Sala