x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ce spune antrenorul AC Milan după debutul nereușit al portarului Ciprian Tătărușanu

Ce spune antrenorul AC Milan după debutul nereușit al portarului Ciprian Tătărușanu

27 Oct 2020   •   09:19
Ce spune antrenorul AC Milan după debutul nereușit al portarului Ciprian Tătărușanu
Sursa foto: pixabay.com

Antrenorul echipei AC Milan, Stefano Pioli, s-a arătat tolerant cu greșelile făcute de portarul român Ciprian Tătărușanu în debutul său la formațiunea italiană. Meciul de aseară cu AS Roma s-a sfârșit la egalitate 3-3. 

''Nu am mai văzut un jucător care să nu facă greşeli, chiar şi la cel mai înalt nivel. Tătăruşanu e un portar puternic.

A fost un meci frumos între două echipe care au preferat să joace cartea atacului. Sunt mulţumit de joc, nu e timpul să ne uităm la clasament.

Cu siguranţă jucătorii nu sunt mulţumiţi, deoarece atunci când conduci de trei ori şi nu câştigi, există un regret. Despre arbitraj nu vreau să vorbesc'', a precizat tehnicianul.

Tătărușanu a greșit la primul gol marcat de echipa adversă și a pierdut mingea înaintea penalty-ului acordat echipei AS Roma.

Din luna februarie, acesta a jucat doar pentru naționala României.

Portarul român a fost titularizat după ce Gianluigi Donnarumma a fost testat pozitiv la COVID-19. El a fost transferat în vară de la Olympique Lyon, pentru 500.000 de euro.

AC Milan se află tot pe primul loc după această partidă, cu 13 puncte, urmată de SSC Napoli, 11 puncte, Sassuolo, 11 puncte, Inter, 10 puncte, Juventus, 9 puncte, Atalanta, 9 puncte, Sampdoria, 9 puncte. AS Roma se situează pe poziția 9, cu 8 puncte.

×
Subiecte în articol: ac milan ciprian tatarusanu stefano pioli