x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo a câștigat toate trofeele din Spania, Italia și Marea Britanie

Cristiano Ronaldo a câștigat toate trofeele din Spania, Italia și Marea Britanie

20 Mai 2021   •   10:58
Cristiano Ronaldo a câștigat toate trofeele din Spania, Italia și Marea Britanie
Sursa foto: cristiano ronaldo/observator.tv

Portughezul Cristiano Ronaldo a câștigat, ieri, Cupa Italiei cu Juventus Torino. Acesta a cucerit astfel toate titlurile din campionatul italian, care se adaugă celor din Spania, cu Real Madrid, și Regatul Unit, cu Manchester United, scrie EFE.

În Italia, el a obținut două titluri în Serie A, două Supercupe și Cupa Italiei, datortă victoriei cu 2-1 obţinută de Juve în finala cu Atalanta Bergamo, disputată pe Mapei Stadium din Reggio Emilia. Este al 30-lea trofeu la nivel de club al fotbalistului, la care se adaugă celor de la EURO 2016 şi Liga Naţiunilor 2020, cu selecţionata Portugaliei.

Când a jucat la Real Madrid a câștigat două titluri în Primera Division, două Supercupe, două Cupe ale Spaniei, patru de la Liga Campionilor, două Supercupe ale Europei şi trei Cupe Mondiale ale Cluburilor.

Alte trei titluri au fost obținute în Premier League, două Cupe ale Ligii engleze de fotbal, o Cupă şi o Supercupă a Angliei, cucerite cu Manchester United.

Ronaldo are 36 ani și a câștigat cu Manchester United primul său trofeu în Liga Campionilor 2008, an în care a obţinut primul dintre cele cinci Baloane de Aur.

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo