x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo, elogiat de „Bătrâna doamnă”, la împlinirea vârstei de 36 de ani

Cristiano Ronaldo, elogiat de „Bătrâna doamnă”, la împlinirea vârstei de 36 de ani

05 Feb 2021   •   21:01
Cristiano Ronaldo, elogiat de „Bătrâna doamnă”, la împlinirea vârstei de 36 de ani
Sursa foto: cristiano ronaldo/observator.tv

Starul lui Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a împlinit vineri 36 de ani, iar Bătrâna Doamnă și-a sărbătorit atacantul cu un videoclip postat pe rețelele de socializare, în care portughezul este felicitat și elogiat.

Bianconerii au sărbătorit ziua de naștere a atacantului cu un videoclip postat pe rețelele de socializare și cu un mesaj pe site-ul lor.

„Cadourile de naștere timpurii sunt cele mai frumoase”, se arată în mesaj, cu referire la ultimul gol marcat de portughez.

„Cristiano Ronaldo își sărbătorește astăzi cea de-a 36-a aniversare, dar ne îndoim că va primi un cadou mai frumos decât golul pe care l-a marcat marți pe San Siro, cel cu care a asigurat victoria lui Juve împotriva lui Inter”, au scris reprezentanții clubului, apreciind că odată cu trecerea anilor dorința arzătoare a lui Ronaldo de a continua să muncească, să se îmbunătățească și să câștige rămâne la fel de puternică.

„Cele patru trofee câștigate de Cristiano, în puțin peste două sezoane, alături de Juventus, sunt o dovadă suplimentară a consecvenței sale”, se mai spune în comunicat, amintindu-se și faptul că sezonul acesta a marcat deja 15 goluri în 16 meciuri, în Serie A , o performanță care îl poziționează în fruntea clasamentului golgheterilor.

În toate competițiile, Ronaldo a marcat 22 de goluri, în 23 de jocuri. De altfel, toată familia bianconerilor a fost alături de el, felicitându-l. Mulți dintre foștii și actualii coechipieri ai săi, inclusiv Paulo Dybala și Alvaro Morata, au postat mesaje cu urări pentru fosta vedetă a lui Real Madrid.

Ronaldo a venit la Juventus de la Real Madrid în 2018 și a marcat pentru Bătrâna Doamnă 87 de goluri, în 112 jocuri.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ronaldo