x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Dezastru la FCSB. Nouă fotbaliști, confirmați cu noul coronavirus. 14 jucători valizi pentru meciul din Europa League

Dezastru la FCSB. Nouă fotbaliști, confirmați cu noul coronavirus. 14 jucători valizi pentru meciul din Europa League

17 Sep 2020   •   11:55
Dezastru la FCSB. Nouă fotbaliști, confirmați cu noul coronavirus. 14 jucători valizi pentru meciul din Europa League
Sursa foto: Hepta

FCSB a fost lovită în plin de pandemia de coronavirus, nouă jucători și nouă persoane din staff-ul tehnic al FCSB-ului au fost depistate pozitiv cu COVID-19. 

Chiar în ziua partidei cu Back Topola, din turul doi preliminar al Europa League, alţi cinci fotbalişti importanţi au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus, iar acum Răzvan Ducan a rămas singurul portar din cadrul lotului roş-albaştrilor, după ce Andrei Vlad a fost infectat cu COVID-19, anunță Telekomsport.

Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Sergiu Buş şi Andrei Pandele au fost şi ei depistaţi pozitiv, iar la această listă se adaugă alţi patru jucători şi nouă .

Protocolul UEFA cere cel puţin 13 jucători, inclusiv un portar, pentru ca o echipă să poată juca un meci în cupele europene. În acest moment, FCSB are 14 jucători pe care se poate baza la meciul din această seară cu Backa Topola.

Lotul valid deplasat în Serbia:

  • Portari: Răzvan Ducan
  • Fundaşi: Valentin Creţu, Ionut Panţîru, Marius Briceag, Alexandru Pantea
  • Mijlocaşi: Gabriel Simion, Olimpiu Moruţan, Ovidiu Perianu, Ovidiu Horşia, Robert Ion
  • Atacanţi: Florinel Coman, Adrian Petre, Dennis Man, Alexandru Buziuc

Florin Tănase, Iulian Cristea, Andrei Miron şi Darius Olaru sunt ceilalți patru fotbalişti ai roş-albaştrilor care au fost testaţi pozitiv cu COVID-19. Inclusiv antrenorul Toni Petrea şi preparatorul fizic Thomas Neubert au fost infectaţi.

„FCSB anunță că, în urma retestării COVID-19 de miercuri după-amiază, din Serbia, au fost înregistrate 5 rezultate pozitive.

Este vorba despre jucătorii Andrei Vlad, Sergiu Buș, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu și Ionuț Vînă. De asemenea, acestora li se alătură alți trei jucători, depistați pozitiv pentru COVID-19 în urma unei testări efectuate în Timișoara: Florin Tănase, Iulian Cristea și Darius Olaru.

Toți fotbaliștii infectați au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare!

În altă ordine de idei, partida cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League, se va disputa în această seară, începând cu 22:00 (ora României)”, scrie în mesajul postat de club pe pagina de Facebook.

 

×