x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Diego Costa a fost suspendat 8 meciuri de Federaţia Spaniolă după ce a înjurat un arbitru

Diego Costa a fost suspendat 8 meciuri de Federaţia Spaniolă după ce a înjurat un arbitru

11 Apr 2019   •   14:51
Diego Costa a fost suspendat 8 meciuri de Federaţia Spaniolă după ce a înjurat un arbitru

Atacantul Diego Costa, de la Atletico Madrid, a primit o suspendare de opt meciuri din partea Comisiei de competiţii a Federaţiei spaniole de fotbal, ca urmare a cartonaşului roşu primit la meciul de duminică că FC Barcelona (0-2) pentru insulte aduse arbitrului, relatează Reuters.
În raportul de meci, arbitrul Jesus Gil Manzano a scris că Costa l-a înjurat, l-a agresat verbal şi l-a atins de mai multe ori, după ce i-a arătat cartonaşul roşu în minutul 28 al partidei de pe Camp Nou. Comisia de competiţii i-a acordat patru etape suspendare pentru utilizarea de cuvinte jignitoare către un oficial al meciului şi alte patru etape pentru că a încălcat articolul privind violenţe uşoare la adresa arbitrului.
Costa va rata restul de şapte meciuri programate în acest sezon în La Liga şi primul din sezonul viitor.
Atletico a primit o amendă de 2.800 euro, iar Costa a fost penalizat cu 6.010 euro din cauza acelui incident. Atacantul spaniol de origine braziliană poate ataca decizia în apel în răstimp de zece zile. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: diego costa atletico madrid