x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international DOLIU în fotbalul spaniol: Jose Antonio Reyes a murit într-un accident de mașină

DOLIU în fotbalul spaniol: Jose Antonio Reyes a murit într-un accident de mașină

01 Iun 2019   •   14:26
DOLIU în fotbalul spaniol: Jose Antonio Reyes a murit într-un accident de mașină

Fostul internaţional spaniol Jose Antonio Reyes, în vârstă de 35 ani, care a evoluat în cursul carierei sale la FC Sevilla, Arsenal Londra şi Real Madrid, a încetat din viaţă sâmbătă, în urma unui accident rutier produs la Utrera, localitatea sa natală, anunţă presa spaniolă.

Reyes, care a îmbrăcat de 21 de ori tricoul selecţionatei ţării sale, a jucat anul trecut în campionatul Chinei, la Xinjiang Tianshan, iar în luna ianuarie 2019 a revenit în Spania, unde a semnat cu echipa de ligă secundă Extremadura.

În cursul carierei sale, Jose Antonio Reyes a mai apărat culorile echipelor Atletico Madrid Benfica Lisabona şi Espanyol Barcelona. El a cucerit de cinci ori trofeul Europa League, de trei ori cu FC Sevilla şi de alte două ori cu Atletico Madrid, fiind totodată campion Angliei şi Spaniei, cu Arsenal Londra, respectiv Real Madrid.

"Nu puteam anunţa o veste mai tristă. Jose Antonio Reyes ne-a părăsit în urma unui accident de maşină. Odihnească-se în pace", a scris pe contul său oficial FC Sevilla, clubul la care Reyes s-a lansat ca jucător.

Federaţia spaniolă de fotbal şi cluburile la care a evoluat Reyes şi-au exprimat la rândul lor regretul pentru dispariţia fotbalistului, alături de foşti colegi ai acestuia..

"UEFA este impresionată şi întristată de decesul lui Jose Antonio Reyes, la vârsta 35 de ani. Întreaga lume a fotbalului va resimţi lipsa lui Reyes, un internaţional spaniol cu cinci titluri în Europa League. Gândurile noastre sunt alături de familia şi prietenii săi în acest moment teribil", a precizat Uniunea Europeană de fotbal într-un comunicat.

"Rupt. Distrus. Nu am cuvinte. Toată afecţiunea mea către familia sa. Ne vom aduce mereu aminte de tine prietene. Odihneşte-te în pace, frate", a fost mesajul lui Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid şi fost coleg cu Reyes la FC Sevilla.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: jose antonio reyes