x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Echipa unde joacă fundașul român Vasile Mogoș, Chievo Verona, a fost exclusă din Serie B

Echipa unde joacă fundașul român Vasile Mogoș, Chievo Verona, a fost exclusă din Serie B

16 Iul 2021   •   10:40
Echipa unde joacă fundașul român Vasile Mogoș, Chievo Verona, a fost exclusă din Serie B

Echipa de fotbal Chievo Verona, unde joacă fundașul dreapta român Vasile Mogoș, a fost exclusă din Serie B, potrivit deciziei Consiliului Federației Italiene de Fotbal. Măsura îl afectează pe român, care trebuie să își găsească altă echipă.

Consiliul Federaţiei Italiene de Fotbal a oficializat excluderea echipei Chievo din Serie B, încheind astfel brusc povestea trupei din Verona, care a durat 20 de ani, de la promovarea în Serie A petrecută în 2001 şi până la calificarea în turul trei preliminar al Liga Campionilor.

În plan sportiv, Chievo n-a avut probleme cu rămânerea în Serie B. S-a clasat pe locul 8 în sezonul regular (38 de partide), reuşind să acceadă în play-off-ul de promovare în Serie A, unde a fost învinsă de Venezia.

La Chievo, problemele au fost de ordin financiar. Clubul datora sume importante, iar federaţia a decis excluderea. Chievo a anunţat că va face recurs împotriva deciziei.

Măsura îl afectează direct pe românul Vasile Mogoş, care va fi nevoit să plece la altă formaţie.

Din motive asemănătoare, echipele Casertana, Novara, Carpi, Paganese şi Sambenedettese au fost excluse din Serie C.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: chievo verona