x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Arsenal a spart banca și l-a cumpărat pe Pepe cu 80 de milioane; Rafael Leao, ajuns la AC Milan

Fotbal: Arsenal a spart banca și l-a cumpărat pe Pepe cu 80 de milioane; Rafael Leao, ajuns la AC Milan

01 Aug 2019   •   20:03
Fotbal: Arsenal a spart banca și l-a cumpărat pe Pepe cu 80 de milioane; Rafael Leao, ajuns la AC Milan

Clubul Lille s-a despărţit joi de doi jucători importanţi, Nicolas Pepe, transferat la Arsenal Londra, şi Rafael Leao, cedat la AC Milan, scrie AFP.

Ivorianul Pepe (24 de ani), care evolua la Lille de doi ani, va juca pentru gruparea londoneză începând din noul sezon, durata contractului nefiind însă precizată de cele două cluburi. Potrivit unor surse apropiate dosarului, ''tunarii'' ar fi achitat 80 milioane euro pentru Pepe, care a marcat în Ligue 1 un număr de 22 de goluri şi a avut 11 pase decisive.

Dacă suma transferului se va confirma oficial, Pepe ar fi cel mai scump jucător african din istorie.

Atacantul portughez Rafael Leao, o revelaţie a clubului francez, a fost în schimb cedat în Serie A, la AC Milan, unde va juca pentru următorii cinci ani, suma contractului fiind de 35 milioane euro plus 20% din valoarea unui viitor transfer.

Leao a înscris 8 goluri în 24 de meciuri sezonul trecut, el venind la Lille de la Sporting Lisabona.

Lille l-a transferat recent de la PSG pe tânărul atacant Virgiliu Postolachi (19 ani), disputat de federaţiile de fotbal din Republica Moldova şi România.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: arsenal lille nicolas pepe