x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Borussia Dortmund l-a achiziţionat pe internaţionalul german Julian Brandt

Fotbal: Borussia Dortmund l-a achiziţionat pe internaţionalul german Julian Brandt

22 Mai 2019   •   22:50
Fotbal: Borussia Dortmund l-a achiziţionat pe internaţionalul german Julian Brandt

Borussia Dortmund a anunţat miercuri achiziţionarea internaţionalului german Julian Brandt, de la Bayer Leverkusen, după ce i-a adus pe Thorgan Hazard şi Nico Schulz.

Mijlocaşul ofensiv Brandt (23 ani), cu 24 de selecţii la prima reprezentativă, a semnat un contract pe cinci ani, până în iunie 2024.

Bayer Leverkusen intenţiona să-l păstreze pe Brandt, pe care-l dorea şi Bayern Munchen, însă Dortmund a achitat clauza de eliberare de 25 milioane euro.

"Mă număr printre oamenii care iau decizii pe baza intuiţiei. Am un sentiment pozitiv faţă de Borussia Dortmund. Vreau să-mi îmbunătăţesc jocul, BVB a ratat de puţin titlul anul acesta, deci mai este loc de progres'', a declarat Brandt.

''Chiar dacă Julian Brandt joacă de mult timp în Bundesliga şi are o vastă experienţă naţională şi internaţională, el este încă, la 23 de ani, un tânăr profesionist cu potenţial de dezvoltare", a declarat, la rândul său, directorul sportiv al Borussiei, Michael Zorc.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: borussia dortmund julian brandt