x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Campioana Germaniei se va afla în ultima etapă. Bayern Munchen a făcut remiză albă pe terenul celor de la RB Leipzig

Fotbal: Campioana Germaniei se va afla în ultima etapă. Bayern Munchen a făcut remiză albă pe terenul celor de la RB Leipzig

11 Mai 2019   •   20:24
Fotbal: Campioana Germaniei se va afla în ultima etapă. Bayern Munchen a făcut remiză albă pe terenul celor de la RB Leipzig

Bayern Munchen, liderul campionatului de fotbal al Germaniei, a ratat ocazia de a tranşa definitiv lupta pentru titlu în acest sezon, obţinând doar un rezultat de egalitate, 0-0, pe terenul formaţiei RB Leipzig, sâmbătă, în cea de-a 33-a etapă (penultima) din Bundesliga.

Bavarezii aveau nevoie de o victorie la Leipzig pentru a-şi asigura al şaptelea titlu naţional consecutiv, dar în urma acestei remize echipa antrenată de Niko Kovac mai are un avans de doar două puncte faţă de rivala Borussia Dortmund, care a învins pe teren propriu, cu 3-2, formaţia Fortuna Dusseldorf.

De menţionat că Dortmund a rămas în cursa pentru titlu de campioană graţie unui gol marcat în prelungirile reprizei secunde de Mario Goetze, fostul jucător al lui Bayern.

Săptămâna viitoare, în ultima etapă a sezonului, Bayern Munchen va primi vizita fostei formaţii a lui Niko Kovac, Eintracht Frankfurt, în timp ce Borussia Dortmund va juca în deplasare împotriva echipei Borussia Moenchengladbach.

Hannover 96 şi FC Nurnberg, ocupantele ultimelor două locuri în clasament, au retrogradat în liga secundă, în timp ce VfB Sttutgart va disputa un baraj pentru menţinerea pe prima scenă a fotbalului german cu echipa clasată pe locul al treilea în Zweite Bundesliga.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: bayern germania