x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: "Cristiano Ronaldo ne lipseşte", a recunoscut Modric

Fotbal: "Cristiano Ronaldo ne lipseşte", a recunoscut Modric

04 Mar 2019   •   20:44
Fotbal: "Cristiano Ronaldo ne lipseşte", a recunoscut Modric

"Cristiano Ronaldo ne lipseşte", a recunoscut luni Luka Modric, deplângând faptul că atacanţii lui Real Madrid nu au putut compensa aportul fotbalistului portughez, care joacă din vară la Juventus, scrie AFP. 

"Cristiano Ronaldo este un jucător care ar lipsi oricărei echipe. Este aproape imposibil să-l înlocuieşti. Bineînţeles că ne lipseşte. Când a plecat, clubul dorea ca alţi fotbalişti să încerce să îndeplinească rolul său, jucătorii ofensivi împărţindu-şi sarcinile. Nu e uşor, fiindcă el dădea în medie 50 de goluri pe sezon şi azi nu poţi găsi pe cineva care înscrie atât de mult", a declarat mijlocaşul croat.

"Poate că unii jucători ar fi trebuit să iasă mai mult în faţă. Ne-ar fi trebuit doi sau trei jucători care să dea 10, 15 sau 20 de goluri, asta e cea mai mare problemă a noastră în acest sezon. (...) Clubul a avut încredere în jucători ca Gareth (Bale), (Marco) Asensio, Karim (Benzema), a venit Mariano, Vinicius se descurcă foarte bine ţinând cont de vârsta lui, dar uneori lucrurile nu merg cum ai vrea. Singura soluţie e să muncim, să rămânem uniţi. Real va reveni în top, Real va fi din nou ce a fost, ca întotdeauna", a adăugat Modric.

La rândul său, antrenorul Santiago Solari a spus: "Cristiano este o legendă vie a acestui club, tot ce a reuşit aici rămâne în vitrine. Noi care suntem în acest club, suntem însă aici ca să facem lucrurile cât mai bine, să muncim mai bine, să ne apărăm mai bine şi să marcăm goluri."

Real joacă marţi la Madrid returul cu Ajax Amsterdam din optimile Ligii Campionilor, ultima competiţie în care mai poate obţine un trofeu. În tur, madrilenii s-au impus cu 2-1.

AGERPRES

×