x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Omagiu adus lui Reyes de jucătorii echipei spaniole Extremadura

Fotbal: Omagiu adus lui Reyes de jucătorii echipei spaniole Extremadura

05 Iun 2019   •   22:15
Fotbal: Omagiu adus lui Reyes de jucătorii echipei spaniole Extremadura

Jucătorii echipei spaniole de fotbal Extremadura i-au adus un omagiu emoţionant fostului lor coleg Jose Antonio Reyes, în primul meci disputat după anunţul decesului fotbalistului, sâmbăta trecută, într-un accident de maşină.

Extremadura a trecut cu 1-0 de Cadiz în liga a doua valorică din Spania, după ce şapte partide au fost amânate ca semn de respect faţă de decesul fotbalistului.

Jucătorii de la Extremadura au purtat tricouri pe care era scris ''Odihneşte-te în pace, legendă'' şi au ţinut un moment de reculegere, fiind depuse buchete de flori pe scaunul de pe banca de rezerve unde stătea de obicei Reyes, iar tricoul cu nr. 19 a fost retras.

Fostul internaţional spaniol Jose Antonio Reyes, în vârstă de 35 ani, care a evoluat în cursul carierei sale la FC Sevilla, Arsenal Londra şi Real Madrid, a încetat din viaţă sâmbătă, în urma unui accident rutier produs la Utrera, localitatea sa natală.

Reyes, care a îmbrăcat de 21 de ori tricoul selecţionatei ţării sale, a jucat anul trecut în campionatul Chinei, la Xinjiang Tianshan, iar în luna ianuarie 2019 a revenit în Spania, unde a semnat cu Extremadura.

În cursul carierei sale, Reyes a mai apărat culorile echipelor Atletico Madrid, cu care a cucerit de două ori trofeul Europa League, Benfica Lisabona şi Espanyol Barcelona.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fotbal reyes omagiu