x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ionuţ Radu a fost votat cel mai bun fotbalist sub 23 de ani al etapei a 35-a

Ionuţ Radu a fost votat cel mai bun fotbalist sub 23 de ani al etapei a 35-a

07 Mai 2019   •   17:38
Ionuţ Radu a fost votat cel mai bun fotbalist sub 23 de ani al etapei a 35-a

Ionuţ Radu, portarul român al echipei Genoa, a fost votat de cititorii ziarului La Gazzetta dello Sport ca fiind cel mai bun fotbalist sub 23 de ani al etapei a 35-a din Serie A, datorită evoluţiei sale de excepţie din meciul de acasă cu AS Roma (1-1).
"Un talent gata să uimească", scrie cotidianul despre jucătorul venit de la Inter Milano, ce va împlini 22 de ani pe 28 mai. Gazzetta evidenţiază mai ales parada sa la lovitura de cap a lui Federico Fazio. Intervenţiile lui Radu au ajutat-o pe Genoa să obţină un punct foarte important în lupta pentru a evita retrogradarea.
"Deşi are 21 de ani, Radu nu mai este o surpriză pentru Serie A: după primele patru meciuri pe banca de rezerve, a devenit prima opţiune la Genoa, cucerindu-şi postul graţie prestaţiilor sale", comentează publicaţia.
În ancheta pentru a desemna cel mai bun tânăr jucător a etapei, goalkeeperul i-a devansat pe Jeremie Boga (Sassuolo) şi Sasa Lukic (Torino).
Potrivit Gazzettei, viitorul lui Radu este o necunoscută. Aproape sigur Inter va activa clauza de răscumpărare a lui Radu. Cel mai probabil, milanezii îl vor împrumuta pe Radu în sezonul viitor, existând şanse mari ca el să joace tot la Genoa. Mulţi ziarişti italieni îl văd pe român ca fiind următorul titular în poarta lui Inter, în locul lui Samir Handanovic. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: ionuţ radu