x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Liga Campionilor. Mbappe a umilit Barcelona pe Camp Nou

Liga Campionilor. Mbappe a umilit Barcelona pe Camp Nou

17 Feb 2021   •   08:35
Liga Campionilor. Mbappe a umilit Barcelona pe Camp Nou
Sursa foto: Hepta

FC Barcelona a fost învinsă fără drept de apel de PSG, marți seara, în manșa tur a optimilor Ligii Campionilor la fotbal. Mbappe a reușit un hattrick și formația sa a câștigat cu 4-1, pe un Camp Nou fără spectatori.

Meciurile din Champions League au revenit în prim plan, marți seara, primul mare duel european avându-le ca protagoniste pe Barcelona și PSG.

Antoine Griezmann a ratat prima ocazie uriașă a meciului, trimițând mingea în brațele portarului din 6 metri. Messi a deschis scorul de la punctul cu var, în minutul 27, după care Dembele a mai ratat o ocazie importantă. Parizienii au egalat peste doar 5 minute, cu prima reușită a lui Kylian Mbappe. Francezul a recidivat în minutul 65, preluând conducerea pentru PSG.

Moise Kean s-a înscris și el pe lista marcatorilor, pentru 1-3, iar Mbappe a dat lovitura de grație, întregind hattrick-ul cu care a dat cu Barca de pământ.

Mbappe s-a înscris cu această triplă pe o listă foarte selectă, devenind doar al treilea jucător care marchează trei goluri împotriva Barcelonei, în fazele eliminatorii, ceilalți doi find Faustino Asprilla și Andrei Shevchenko.

Returul se joacă peste două săptămâni, în Franța.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Liga campionilor mbappe