x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lista completa a transferurilor realizate de echipele prezente in optimile Champions League

Lista completa a transferurilor realizate de echipele prezente in optimile Champions League

05 Feb 2020   •   14:04
Lista completa a transferurilor realizate de echipele prezente in optimile Champions League

Echipele calificate în optimile de finală din Champions League au mers pe continuitate, dar au făcut si câteva transferuri pentru meciurile din această primăvară.

 

Mai întâi de toate, vă prezentăm programul optimilor de finală din Champions League:

 

  • Borussia Dortmund – PSG (18 februarie, ora 22:00 si 11 martie, ora 22:00)
  • Real Madrid – Manchester City (26 februarie, ora 22:00 si 18 martie, ora 22:00)
  • Atalanta – Valencia (19 februarie, ora 22:00 si 10 martie, ora 22:00)
  • Atletico Madrid – Liverpool (18 februarie, ora 22:00 si 11 martie, ora 22:00)
  • Chelsea Londra – Bayern Munchen (25 februarie, ora 22:00 si 18 martie, ora 22:00)
  • Olympique Lyon – Juventus Torino (26 februarie, ora 22:00 si 17 martie, ora 22:00)
  • Tottenham Hotspur – Leipzig (19 februarie, ora 22:00 si 10 martie, ora 22:00)
  • Napoli – FC Barcelona (25 februarie, ora 22:00 si 18 martie, ora 22:00)

 

 

Principala favorită la trofeu în 2020, conform cotelor afișate in oferta de Pariuri Sportive Online la Fortuna, este din nou Manchester City, echipă creditată cu cota 4.50. Ea este urmata de Liverpool (cota 5.00), FC Barcelona (cota 6.00) si PSG  (cota 7.00)

 

Trebuie spus că, potrivit regulamentului de desfășurare din Champions League, echipele calificate în optimile de finală au putut opera doar trei modificări pe lista cu jucători eligibili

 

Așadar, să trecem la subiect și să vedem, în ordine alfabetică, transferurile făcute de cluburile prezente în optimile de finală ale Champions League.

 

Atalanta (Italia)

 

Gruparea italiană a mizat mult în această iarnă pe împrumuturi și a adus jucători precum Duvan Zapata, Mattia Caldara și Raoul Bellanova. La capitolul plecări importante îi putem aminti pe Dejan Kulusevski, Simon Kjaer și Roger Ibanez.

 

Transferurile complete făcute de Atalanta:

 

Jucători noi: Mattia Caldara (AC Milan, împrumut), Duván Zapata (Sampdoria, împrumut cu obligație de cumpărare), Lennart Czyborra (Heracles Almelo), Raoul Bellanova (Bordeaux, împrumut), Boško Šutalo (Osijek), Adrien Tameze (Nice, împrumut)

 

Jucători care au plecat: Dejan Kulusevski (Juventus), Musa Barrow (Bologna, împrumut), Simon Kjær (finalul împrumutului), Roger Ibañez (Roma, împrumut), Andrea Masiello (Genoa), Guilherme Arana (finalul împrumutului)

 

Atletico Madrid (Spania)

 

A fost o iarnă secetoasă la Madrid, unde echipa lui Simeone l-a repatriat doar pe Yannick Carrasco, adus sub formă de împrumut de la Dalian Professional. În schimb, de la Atletico nu a plecat nimeni în această iarnă.

 

FC Barcelona (Spania)

 

Și la Barcelona iarna a fost liniștită pe piața transferurilor. Catalanii au mizat mai mult in mutări pentru viitor, în timp ce la plecări relativ importante îl putem aminti doar pe Carles Perez, împrumutat la AS Roma.

 

Transferurile complete făcute de FC Barcelona:

 

Jucători noi: Matheus Pereira (Juventus, împrumut), Trincão (Braga, din 2020/21), Matheus Fernandes (Palmeiras, din 2020/21)

 

Jucători care au plecat:  Carles Aleñá (Betis, împrumut), Alejandro Marqués (Juventus), Jean-Clair Todibo (Schalke, împrumut), Carles Pérez (Roma, împrumut), Moussa Wagué (Nice, împrumut)

 

Bayern Munchen (Germania)

 

Bavarezii l-au împrumutat pe Alvaro Odriozola de la Real Madrid și au făcut două mutări de viitor: Alexander Nubel de la Schalke, care va veni din vară, si Nicholas Kuhn de la Ajax, tot sub formă de împrumut. Niciun jucător nu a parasit-o pe Ajax în aceasta iarnă.

 

Chelsea Londra (Anglia)

 

Londonezii au interdicție la transferuri si nu au putut aduce niciun jucător.

 

Jucatori care au plecat: Danny Drinkwater (Aston Villa, împrumut), Victor Moses (Inter, împrumut), Tariq Lamptey (Brighton)

 

Borussia Dortmund (Germania)

 

Nemții au făcut două mutări spectaculoase în această iarnă. L-au adus pe Erling Braut Haaland de la Salzburg, iar acesta a avut un impact fabulos încă din primele etape, dar și pe Emre Can de la Juventus cu clauză obligatorie de cumpărare.

 

Jucători care au plecat: Julian Weigl (Benfica), Paco Alcácer (Villareal), Jacob Bruun Larsen (Hoffenheim)

 

Juventus Torino (Italia)

 

Multipla campioană din Serie A a făcut doar două mutări de viitor la capitolul achiziții, aducându-i pe Dejan Kulusevski (Atalanta, împrumutat deja la Parma) și pe Alejandro Marques (FC Barcelona 2).

 

Jucători care au plecat: Mario Mandžukić (al-Duhail), Mattia Perin (Genoa, împrumut), Matheus Pereira (Barcelona, împrumut), Emre Can (Dortmund, împrumut cu obligație de cumpărare), Marko Pjaca (Anderlecht, împrumut)

 

Leipzig (Germania)

 

Nemții l-au adus pe Dani Olmo de la Dinamo Zagreb, jucător curtat de multe formații de top, dar au făcut si două mutări de viitor: Josep Martinez (Las Palmas, din vară) si Angelino (împrumut de la Manchester City).

 

Jucători care au plecat: Marcelo Saracchi (Galatasaray, împrumut), Diego Demme (Napoli), Matheus Cunha (Hertha BSC Berlin), Stefan Ilsanker (Eintracht Frankfurt)

 

Liverpool (Anglia)

 

Echipa care s-a desprins deja in viitoare campioană în Premier League și deținătoare a trofeului Champions League l-a adus doar pe Takumi Minamino de la Salzburg.

 

Jucători care au plecat: Rhian Brewster (Swansea, împrumut), Allan (Atlético Mineiro), Lukas Nmecha (Middlesbrough, împrumut), Patrick Roberts (Middlesbrough, împrumut)

 

Lyon (Franța)

 

Francezii s-au întărit pentru duelul cu Juventus cu Karl Toko Ekambi, împrumutat de la Villarreal, și cu doi fotbaliști brazilieni, Bruno Guimaraes (Athletico Paranaense) si Camilo (Ponte Preta). La capitolul plecări îl regăsim doar pe Lucas Tousart, al cărui împrumut a expirat.

 

Manchester City (Anglia)

 

Formația lui Pep Guardiola nu a adus niciun jucător nou în această iarnă și l-a cedat doar pe Angelino la Leipzig, sub formă de împrumut.

 

Napoli (Italia)

 

A fost cea mai activă formație de pe piața transferurilor dintre cele prezente in optimile Champions League, poate si pe fondul tensiunilor din lot.

 

Jucători noi: Diego Demme (Leipzig), Stanislav Lobotka (Celta Vigo), Amir Rrahmani (Hellas Verona, împrumutat din nou pana în sezonul 2020/21), Matteo Politano (Inter, împrumut cu obligație de cumpărare), Andrea Petagna (SPAL, împrumutat din nou până în sezonul 2020/21)

 

Jucători care au plecat: Gianluca Gaetano (Cremonese, împrumut), Lorenzo Tonelli (Sampdoria, împrumut)

 

PSG (Franța)

 

Campioana Franței nu a adus niciun jucător nou în această iarnă, dar nici nu a cedat vreunul.

 

Real Madrid (Spania)

 

O iarnă liniștită am avut si la Madrid, care l-a adus doar pe Reiner de la Flamengo pentru viitor și l-a cedat pe Alvaro Odriozola la Bayern, sub formă de împrumut.

 

Tottenham Hotspur (Anglia)

 

Jose Mourinho a adus trei jucători noi în această iarnă, cel mai important fiind Gedson Fernandes. Avem si două plecări importante, Christian Eriksen si Danny Rose.

 

Jucători noi: Gedson Fernandes (Benfica, împrumut), Giovani Lo Celso (Real Betis, împrumut cu opțiune de cumpărare), Steven Bergwijn (PSV)

 

Jucători care au plecat: Christian Eriksen (Inter), Kyle Walker-Peters (Southampton, împrumut), Danny Rose (Newcastle, împrumut)

 

Valencia (Spania)

 

"Liliecii" l-au adus doar pe Alessandro Florenzi, împrumut de la AS Roma, si nu au cedat pe nimeni în această iarnă.

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: champions league Liga campionilor