x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Manchester City organizează o expoziție caritabilă cu licitație de fotografii semnate și înrămate

Manchester City organizează o expoziție caritabilă cu licitație de fotografii semnate și înrămate

21 Iul 2021   •   10:00
Manchester City organizează o expoziție caritabilă cu licitație de fotografii semnate și înrămate

Preocupați de problemele de sănătate mintală provocate de pandemie, conducătorii clubului de fotbal englez Manchester City se implică în adunarea de fonduri pentru conștientizarea tinerilor asupra acestor afecțiuni, printr-o licitație inedită, axată pe vânzarea de fotografii cu autograf și înrămate.

„În Manchester, impactul pe termen lung al pandemiei asupra sănătății mintale a tinerilor a fost evidențiat ca o preocupare majoră în rândul părinților și al tutorilor acestora. Activitatea fizică, inclusiv fotbalul, poate juca un rol important în îmbunătățirea sănătății mintale și a bunăstării tinerilor.”, spun cei de la Manchester City în prezentarea proiectului lor.

Aceștia și-au propus să strângă fonduri, organizând o expoziție cu fotografii ale jucătorilor echipei de fotbal, cu autograf și înrămate. Acestea sunt scoase la licitație, banii urmând a fi alocați unei campanii de conștientizare și înțelegere a afecțiunilor mintale în rândul tinerilor din Manchester.

Banii strânși din această licitație prin organizația caritabilă „City in Community” vor sprijini proiectul denumit City Thrive, axat pe îmbunătățirea stării de sănătate mintală.

Proiectul va îngloba acțiuni de conștientizare și înțelegere a problemelor de sănătate mintală în în rândul a câtorva mii de tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 25 de ani, implicând personal instruit cu cunoștințele necesare pentru a identifica și a sprijini participanții.

Până în acest moment, cea mai apreciată fotografie semnată și înrămată este cea în care apar alături Pep Guardiola și Sergio Aguero, pentru aceasta oferindu-se suma de 636 de lire sterline.

Sergio Aguero apare și pe fotografiile plasate pe locurile 2 și 3 din punct de vedere al sumelor licitate, pentru acestea oferindu-se 578, respectiv 231 de lire sterline.

Licitațiile încep de la suma minima de 173 lire sterline, iar acțiunea va fi închisă la 1 august.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: manchester city