x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international McKennie - ponturi bune date despre Juve

McKennie - ponturi bune date despre Juve

15 Mar 2021   •   11:32
McKennie - ponturi bune date despre Juve
Sursa foto: pixabya.com

Când Juventus a luat decizia de a-l împrumuta pe Weston McKennie vara trecută, cu siguranță i-au văzut potențialul extraordinar.

Mijlocașul echipei naționale a Statelor Unite nu a fost chiar unul dintre cei mai apreciați jucători tineri din lume. După o perioadă destul de lungă petrecută la Schalke, lucrurile s-au schimbat în bine. Acționarii de la Juventus au observat că acesta are un potențial de viitor extraordinar. Faptul că acum McKennie joacă un rol vital în echipă a fost oarecum așteptat. Totuși, nimeni nu se aștepta ca aportul pe care acesta îl aduce să fie chiar atât de mare.

 

Prin urmare, campionii Italiei tocmai au anunțat faptul că îl vor păstra pe McKennie definitiv la echipă în schimbul a 18.5 milioane de EURO, conform site-ului goal.com.

 

Bianconeri a dat lovitura cu acest transfer definitiv, prețul mijlocașului putându-se chiar dubla într-un timp foarte scurt. Bineînțeles, atunci când a ajuns la Juve, McKennie era doar un pariu. Acum, însă, acest jucător îi poate ajuta pe cei de la Juve să păstreze titlul de campioană. A fost o mișcare inteligentă. Schalke, luptându-se ca multe alte echipe cu criza economică datorată pandemiei, a vrut să câștige câțiva bani. Juventus avea nevoie de un jucător ieftin și tânăr care să poată revigora puțin mijlocul îmbătrânit al echipei.

 

În timp ce Ronaldo rămâne cu desăvârșire cel mai important jucător al echipei din Torino, putem paria pe faptul că McKennie va fi vital în acest sezon al Serie A.

 

McKennie a jucat în 14 dintre meciurile pe care le-a desfășurat Juventus în Serie A ca titular, câștigând 11 dintre acestea și pierzând unul singur. Pe de altă parte, meciurile în care McKennie a fost introdus pe parcurs nu au o pondere așa mare a victoriilor. Statisticile spun că Juventus a pierdut puncte (egal sau înfrângere) în 7 din zece meciuri în care jucătorul nu a fost titular. Aceste puncte pot face diferența la sfârșitul sezonului între Ac Milan și Juve.

 

Profilul de pe Transfermarkt.com ne arată că mijlocașul Weston McKennie valorează aproximativ 25 de milioane de Euro, iar prețul acestuia este în continuă creștere. Cu ajutorul acestuia, Juve are șanse din ce în ce mai mari la menținerea titlului de campioană. Astfel de ponturi sunt destul de greu de găsit. De aceea, puteți obține astfel de statistici accesând acest ponturi bune site.

 

McKennie a înscris goluri importante pentru echipa din Torino, precum cel împotriva Barcelonei chiar împotriva AC Milan. De asemenea, el s-a integrat perfect în planurile tactice ale lui Pirlo, promovând un joc agil și agresiv.

 

În esență, McKennie face ca Juventus să fie o echipă mai bună per total. Astfel, el s-a transformat dintr-un chilipir într-un transfer cu adevărat important, atât din punctul de vedere al îmbunătățirii jocului echipei, cât și pentru a aduce un profit considerabil.

 

Mai multe informații despre fotbalul internațional pot fi accesate oricând  prin abonarea la cotidianul Jurnalul.

 

Articol partener

 

×
Subiecte în articol: McKennie juventus torino Weston McKennie