x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Meci de gală pentru FC Botoșani. Special One vs Special Tailor

Meci de gală pentru FC Botoșani. Special One vs Special Tailor

de Adi Munteanu    |    04 Sep 2020   •   10:55
Meci de gală pentru FC Botoșani. Special One vs Special Tailor
Sursa foto: Hepta

Tottenham Hotspur ar putea fi adversarul moldovenilor de la Botoșani în Turul III preliminar pentru calificarea în Grupele Europa League. Până la acest meci, Botoșaniul trebuie să treacă, pe teren propriu, pe 17 septembrie, de echipa din Macedonia de Nord, Shkendija, locul 3 în ediția trecută a campionatului. Și echipa lui Jose Mourinho mai are un meci de disputat până la deplasarea la Botoșani, tot o deplasare, în Bulgaria, cu Lokomotiv Plovdiv, tot pe 17 septembrie. Meciul FC Botoșani - Tottenham Hotspur ar trebui să se joace pe 24 septembrie.

 

Tragerea la sorți i-a hărăzit echipei patronate de Valeriu Iftime un adversar de cinci stele, finalista Ligii Campionilor de anul trecut. „Spurs” a încheiat Premier League pe locul 6, cu un nou antrenor pe bancă, portughezul Jose Mourinho. Poziția din clasament a fost considerată un semieșec după ce echipa fusese la un pas de câștigarea UCL, însă Tottenham a început o reconstrucție a echipei.

În ceea ce privește echipa noastră, patronul Valeriu Iftime a declarat că se simte onorat că poate aduce o finalistă de Champions League la Botoșani. „Avem această posibilitate de a ajunge să jucăm cu Tottehnam la Botoșani și o luăm ca atare, dar până acolo avem acest hop și am putea să ne înecăm și să râdă toată țara de noi că ne facem planuri cu Mourinho și nu am trecut de ăștia din Macedonia. Ăsta e riscul. Lui Marius Croitoru îi tremură mâna și pe telefon când vorbește despre un posibil meci cu Tottenham. Până la urmă, lăsăm lucrurile așa cum sunt ele. Nu sunt disperat dacă o să mă bată foarte tare Tottehnam. Este un noroc formidabil pentru generația asta să aibă o asemenea ocazie. Evident, dacă ajungem acolo. Este un meci greu cu cei din Macedonia, dar la orizont se vede o oportunitate fantastică. Vorbeam cu Marius Croitoru: băi, să dai mâna cu Mourinho e deja ceva mult”, a spus acesta.

Celelalte reprezentante ale Ligii 1 în preliminariile Europa League, FCSB și CFR Cluj, au un program ceva mai ușor. Campioana CFR se va deplasa în Suedia pe 24 septembrie pentru meciul cu Djurgarden, iar FCSB va juca pe 17 septembrie, în Serbia, cu TSC Backa Topola.

×