x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Messi susţine că nu mai e jucătorul Barcelonei

Messi susţine că nu mai e jucătorul Barcelonei

30 Aug 2020   •   16:30
Messi susţine că nu mai e jucătorul Barcelonei

Despărţirea lui Messi de Barcelona naşte un nou scandal, la fel cum a fost cu Ronaldo, Maradona, Figo sau Neymar. Messi nu s-a prezentat la vizita medicală de duminică, la care trebuia să efectueze şi testul de Covid.

Plecarea lui Leo Messi de la Barcelona se lasă cu scandal. Nu este prima dată când clubul se desparte astfel de jucători mari. Au păţit-o şi Maradona, Ronaldo Nazario sau Figo. Mai recent, Neymar a fost în proces cu clubul pentru neplata unui bonus de zeci de milioane de euro după transferul la PSG.

Însă ruptura dintre Messi şi Barcelona le eclipsează pe toate. Considerat de mulţi cel mai bun jucător din istoria fotbalului, Messi a refuzat să participe la vizita medicală de astăzi şi a transmis Barcelonei că el consideră că nu mai aparţine de club. Echipa legală a lui Messi se bazează pe clauza care îi permitea să plece la finalul sezonului.

Barcelona se ţine tare pe poziţii. Amenda pe care o poate primi Messi dacă lipseşte de la antrenamente în următoarele 2 zile depăşeşte 1 milion de euro.

Clubul catalan cere 700 de milioane de euro în schimbul jucătorului, clauza de reziliere. Însă acea clauză era valabilă în doar primii 3 ani de contract, informează Cadena SER. Ceea ce îi permite lui Messi să fie pe poziţie de forţă în disputa cu Barcelona.

Decizia lui Messi de a pleca i-a înfuriat pe fani. Unul dintre aceştia l-a acuzat de trădare, iar clipul a devenit viral.

Mediafax

×
Subiecte în articol: messi