x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Naționala Suediei va avea 1.200 de suporteri pe Arena Națională, în meciul cu România

Naționala Suediei va avea 1.200 de suporteri pe Arena Națională, în meciul cu România

15 Noi 2019   •   14:31
Naționala Suediei va avea 1.200 de suporteri pe Arena Națională, în meciul cu România
Sursa foto: pixabay.com

Echipa Suediei va fi susţinută de 1.204 suporteri pe Arena Naţională din Bucureşti, în meciul cu România, programat în această seara, de la ora 21:45, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020, precizează site-ul FRF.

Porţile pentru accesul în Arena Fanilor se deschid la ora 18:30, iar accesul în incinta stadionului se va face o oră mai târziu, la 19:30.

Nu mai puţin de 938 de stewarzi vor acoperi toate zonele necesare, 70 de voluntari vor sprijini organizarea în patru departamente de lucru, 55 de membri ai personalului medical, doctori şi asistenţi, vor fi la dispoziţie, 30 de responsabili de ticketing vor asigura accesul în stadion, iar peste 60 de salariaţi FRF sunt angrenaţi în organizarea şi desfăşurarea partidei.

România are nevoie de victorie în meciul cu Suedia (cu 1-0 sau la un o diferenţă mai mare de un gol) şi de un egal cu Spania, luni, la Madrid, pentru a obţine calificarea la EURO 2020.

Tricolorii păstrează o şansă de a juca la EURO 2020 şi în cazul în care nu vor reuşi acest lucru prin clasarea pe locul secund în grupă, prin barajul Ligii Naţiunilor din martie anul viitor.

AGERPRES 

×
Subiecte în articol: fotbal