x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Perioada de transferuri din Premier League S-A ÎNCHEIAT; vezi cele mai importante transferuri de ultimă oră

Perioada de transferuri din Premier League S-A ÎNCHEIAT; vezi cele mai importante transferuri de ultimă oră

08 Aug 2019   •   22:16
Perioada de transferuri din Premier League S-A ÎNCHEIAT; vezi cele mai importante transferuri de ultimă oră

Perioada de transferuri din Premier League s-a încheiat oficial, însă acest lucru nu înseamnă că anunțurile au încetat. Conform The Sun, Arsenal l-a adus pe Kieran Tierney și l-a vândut pe Alex Iwobi într-o mișcare de ultim moment.

Spre surprinderea tuturor, David Luiz tocmai a fost prezentat de către londonezi. Apărătorul a costat 8 milioane de lire și va sta pe Emirates Stadium timp de doi ani.

Danny Drinkwater s-a declarat entuziasmat după ce a fost împrumutat la Burnley. „Abia aștept să începem. Se simte bine să fiu acasă și acum mă voi concentra pe fotbalul meu.”, a zis apărătorul central.

Muhamed Besic a ajuns la Sheffield United de la Everton pentru un sezon, sub formă de împrumut. Fotbalistul de 26 de ani și-a petrecut sezonul trecut la Middlesbrough, unde a avut 39 de apariții.

Leicester a reușit să-l aducă pe Dennis Praet de la Sampdoria pentru 18 milioane de lire. Mijlocașul de 25 de ani a semnat un contract pe 5 ani.

 

 

×
Subiecte în articol: premier league