x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Preliminarii CM 2018: Scandal in grupa Romaniei! A DEMISIONAT

Preliminarii CM 2018: Scandal in grupa Romaniei! A DEMISIONAT

14 Oct 2016   •   16:37
Preliminarii CM 2018: Scandal in grupa Romaniei! A DEMISIONAT
Sursa foto: FRF.ro

"Rezultatele sunt îngrijorătoare şi insuficiente. Problemele sunt numeroase. Lucrăm la fiecare problemă care începe să fie îngrijorătoare, indiferent de ce sport este vorba, fotbal, lupte sau altceva", a spus ministrul Sportului şi Tineretului din Armenia, Hracia Rostomian, după o reuniune a guvernului.

Astfel, selecţionerul naţionalei de fotbal Armeniei, Varujan Sukiasyan, a demisionat după ce echipa sa a pierdut toate cele trei meciuri de până acum din preliminariile Cupei Mondiale 2018, printre rezultate fiind şi un 0-5 acasă împotriva României, eşec consemnat sâmbătă, informează Reuters.

"Varujan Sukiasyan a anunţat serviciul de presă al federaţiei în legătură cu demisia sa din funcţia de selecţioner al echipei naţionale", precizează un comunicat al federaţiei armene de fotbal.

Sukiasian, în vârstă de 60 de ani, fusese numit în decembrie pe banca reprezentativei, însă a rezistat doar şapte meciuri. El a mai pregătit naţionala Armeniei în perioada 2000-2001, echipa disputând atunci 17 partide.

Reprezentativa Armeniei nu s-a calificat niciodată la un turneu final, iar în acest moment este pe ultimul loc în Grupa E a preliminariilor CM 2018, fără niciun punct.

Sursa: AGERPRES

Varujan Sukiasyan
FOTO: HAYOJAX.am
 
 
 

×
Subiecte în articol: demisie armenia CM 2018 preliminarii romania