x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Tragerea la sorți pentru preliminariile Mondialului din Qatar! România se luptă pentru calificare cu Germania, Islanda și Macedonia de Nord

Tragerea la sorți pentru preliminariile Mondialului din Qatar! România se luptă pentru calificare cu Germania, Islanda și Macedonia de Nord

07 Dec 2020   •   19:56
Tragerea la sorți pentru preliminariile Mondialului din Qatar! România se luptă pentru calificare cu Germania, Islanda și Macedonia de Nord
Sursa foto: pixabay.com

România și-a aflat adversarele din  preliminariile UEFA pentru Campionatul Mondial din 2022 din Qatar. Echipa antrenată de Mirel Rădoi se află în Grupa J, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. 

Imediat dupa tragerea la sorti, Aurel Ticleanu, membru al comisiei tehnice FRF a vorbit despre tragerea la sorti si grupa Romaniei, dar si despre sansele nationalei lui Radoi.

"Se putea mai rau, eu zic ca depinde de noi. Daca jucatorii vor evolua la club, daca tanara generatie va trece examenul de la Euro, avem sanse. Depinde de noi, daca Romania va fi intr-un moment bun, foarte aproape de potentialul maxim, poate strange punctele necesare pentru a merge la baraj.

E foarte greu sa-i luam puncte Germaniei. E clar ca nu ne convine jocul lor. Cred in sansa noastra, ma intorc la aceasta generatie care nu ne poate lasa la faza de turneu final din Italia.

Trebuie sa mai dea o pagina, sa vina la momentul prezent si sa ne faca sa visam, sa fim prezenti la Cupa Mondiala. Trebuie sa ne castigam la baraj dreptul de a fi in Qatar, la o Cupa Mondiala de poveste", a spus Aurel Ticleanu pentru TVR.

Grupele din preliminariile Campionatului Mondial din 2022

Grupa A: Portugalia, Serbia, Irlanda, Luxemburg, Azerbaijan

Grupa B: Spania, Suedia, Grecia, Georgia, Kosovo

Grupa C: Italia, Elveţia, Irlanda de Nord, Bulgaria, Lituania

Grupa D: Franţa, Ucraina, Finlanda, Bosnia, Kazahstan

Grupa E: Belgia, Ţara Galilor, Cehia, Belarus, Estonia

Grupa F: Danemarca, Austria, Scoţia, Israel, Insulele Feroe, Moldova

Grupa G: Olanda, Turcia, Norvegia, Muntenegru, Letonia, Gibraltar

Grupa H: Croaţia, Slovacia, Rusia, Slovenia, Cipru, Malta

Grupa I: Anglia, Polonia, Ungaria, Albania, Andorra, San Marino

Grupa J: Germania, România, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia, Liechtenstein

×
Subiecte în articol: qatar 2022