x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Preliminariile EURO 2021: România U21 face golaveraj și spulberă Irlanda de Nord la scor de neprezentare

Preliminariile EURO 2021: România U21 face golaveraj și spulberă Irlanda de Nord la scor de neprezentare

14 Oct 2019   •   22:32
Preliminariile EURO 2021: România U21 face golaveraj și spulberă Irlanda de Nord la scor de neprezentare
Sursa foto: Ohmega1982/Getty Images/iStockphoto

Naționala de tineret a țării noastre, România U21, și-a continuat în această seară drumul spre EURO 2021, învingând la Voluntari, cu scorul de 3-0, naționala Irlandei de Nord U21.

„Tricolorii” antrenați de Mirel Rădoi au dominat prima repriză și, în minutul 38, portarul oaspeților, Conor Hazard, a primit cartonașul roșu, după o intrare dură la Dennis Man. În ultimul minut al primei reprize, Andrei Ciobanu a fost faultat în careu, însă arbitrul a dat doar corner.

Repriza secundă a început vijelios pentru naționala noastră, care a deschis scorul în minutul 48, printr-un gol marcat de căpitanul României, Tudor Băluță. Patru minute mai târziu, Rațiu a șutat puternic, de la 20 de metri, dar mingea a lovit bara.

În minutul 59, Valentin Mihăilă, jucătorul Craiovei, a majorat scorul la 2-0. După șapte minute, Ciobanu a răzbunat momentul din prima repriză în care nu a primit penalty: mijlocașul Viitorului a înscris al treilea gol al „tricolorilor”, la capătul unei acțiuni inițiate de Adi Petre.   

După trei meciuri, România U21 are 6 puncte și este pe locul 3, în urma Danemarcei și a Finlandei. Tot astăzi, Danemarca a învins Finlanda cu 1-0 și a devenit lider în grupă cu 9 puncte, devansându-i pe finlandezi cu două puncte.

Următorul meci al naționalei de tineret a României va avea loc pe 14 noiembrie, pe teren propriu, cu Finlanda. 

×
Subiecte în articol: românia u21 Preliminarii EURO 2021