x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Președintele FIFA promite șase milioane de dolari pentru dezvoltarea fotbalului în Angola

Președintele FIFA promite șase milioane de dolari pentru dezvoltarea fotbalului în Angola

29 Noi 2019   •   11:40
Președintele FIFA promite șase milioane de dolari pentru dezvoltarea fotbalului în Angola

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA), Gianni Infantino, a oferit o subvenţie de şase milioane de dolari Angolei, cu scopul de a fi folosiţi pentru dezvoltarea unor proiecte de infrastructură, relatează Xinhua.
Infantino a făcut anunţul în cadrul unei vizite în capitala Luanda, după ce a fost primit de preşedintele statului, Joao Lourenco.

Preşedintele FIFA a indicat că subvenţia va fi acordată pe următorii patru ani, pentru programe de dezvoltare a infrastructurii la nivel de juniori şi fotbal feminin.

Infantino, care astăzi va pleca în Congo, a avut întâlniri cu guvernatorul de Luanda, Luther Rescova, cu ministrul Tineretului şi Sporturilor, Ana Paula do Sacramento Neto, cu membri ai Federaţiei Angoleze de Fotbal.

Gianni Infantino efectuează un turneu în Africa, în cadrul căruia a mai vizitat Gambia, Senegalul, Guineea, RD Congo şi Mozambic.

Infantino este al doilea preşedinte FIFA care vizitează Angola, după Joseph Blater în ianuarie 2010, cu ocazia Cupei Africii pe Naţiuni.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fifa angola